star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tatabánya, Felsőgalla

  • 120 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 732 m²

    telek

Vételár:

19,9 millió Ft

Eladó ház Tatabánya, Felsőgalla

  • 120 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 732 m² telek

  • Eladó ház Tatabánya, Felsőgalla

  • 120m²


Ár:

19 900 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
szén-fa (egyéb)

Az ingatlanról:

A Központi Ingatlanközvetítő Iroda kínálatában eladó Tatabányán, Felsőgallán, ez a központhoz közel lévő családi házrész.

A külön megközelíthető 120 m2 alapterületű 1 szintes lakrészben, nappali, 2 külön nyíló szoba, előszoba, konyha, kamra, fürdőszoba és WC lett kialakítva. Az otthon melegéről gázkazán gondoskodik radiátoros hőleadással. A fürdőszobában zuhanyzó ad lehetőséget a lazulásra, felfrissülésre. A szobák laminált padlóval, a többi helyiség járólappal burkolt. Az ablakok és a bejárati ajtó műanyagra lett cserélve.

A közelben minden megtalálható, ami a mindennapokban szükséges (vásárlási lehetőségek, posta, óvoda, iskola, művelődési ház, sportpálya, orvosi rendelő, gyógyszertár) Kirándulni, túrázni vágyóknak a közeli Bódis-hegy kínálja a lehetőséget.

Közlekedés szempontjából kiváló, pár perc sétával elérhető a buszmegálló. Autóval rövid időn belül elérhető a városközpont, az 1. számú főút és az autópálya.

Amennyiben megtetszett a ház, és szeretné az ízlésére formálni jelezze! Kisebb-nagyobb felújítási és átalakítási munkák, villanyszerelési munkák igényelhetők, így már csak a költözéssel kell foglalkozni. 

További információért forduljon irodánkhoz bizalommal!

 

Jöjjön el, nézze meg, és tegye meg ajánlatát!

 

KÖZPONTI INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA

ügyvédi háttérrel, energetikai tanúsító,

független banki ügyintéző ajánlásával

SEGÍT, HOGY ELKELJEN RÉGI / MEGLEGYEN ÚJ OTTHONA

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Vegyes.


Elhelyezkedés

Tatabánya, Felsőgalla


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6598222


Horváth-Ágoston Vivien

Horváth-Ágoston Vivien

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6598222

Horváth-Ágoston Vivien

Horváth-Ágoston Vivien

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Tatabánya, felsőgallai házrész 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A házrészről 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 732 m². További jellemzői: a fűtés típusa szén-fa (egyéb). A házrész ára 19,9 millió Ft, négyzetméter ára 165 833 Ft, ami a tatabányai átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Horváth Zoltán referens a Horváth-Ágoston Vivien irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6598222. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tatabánya, Felsőgalla ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.