star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tatabánya

  • 240 m²

    alapterület
  • 9

    szoba
  • 1 100 m²

    telek

Vételár:

104,9 millió Ft

Eladó ház Tatabánya

  • 240 m² alapterület
  • 9 szoba
  • 1 100 m² telek

  • Eladó ház Tatabánya

  • 240m²


Ár:

104 900 000 Ft

Szobák száma
9
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Lakáskulcs ingatlan, és hitel iroda eladásra kínálja az alábbi ingatlant.
 
 
 
TATBÁNYA EGYIK LEGJOBB KÖRNYÉKÉN, IGÉNYES MUNKÁSSZÁLLÓNK KERESI ÚJ TULAJDONOSÁT!
 
 
Ingatlanunk fekvése tökéletes egy jól működő munkásszállónak.Nem zavarunk senkit, sőt mi is használhatjuk az ingatlant belátásunk szerint.Telken belül több autó - teherautó, zárt, biztonságos környezetben parkolható.Ingatlanunk pár évvel ezelőtt komoly felújításon esett át, ami az épület minden részét érintette, még az udvart is.Munkásszállónk 20 férőhelyes, de több főt is kényelmesen ki tud szolgálni. Használható területe 240 nm -es, telek 1100 nm.
Ingatlanunk befektetésnek is kiváló, hiszen közelben az Ország 3. legnagyobb Ipari parkja (Tatabányai), csupán 25 km és már az Oroszlányi Ipari parkban vagyunk, illetve Tata is gyorsan - 15 perc alatt autóval elérhető.M1 -es autópálya, 1 -es fő út pár perc autóval. Így bátran kimerem állítani, hogy a lokáció KIVÁLÓ!Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, kérem hívjon, és nézzük meg közösen!Irodánk ingyenes szolgáltatásai: - Banki hitelügyintézés vezető partner bankjaink termékeivel - CSOK ügyintézés - Ingyenes felmérés, tanácsadás.Irodánk egyéb szolgáltatásai: Ingatlan teljes körű felújítása- átalakítása profin, szakszerűen.Kérem tekintse meg további hirdetéseimet is, várom hívását!Ádám Csaba az Ön ingatlan szakértője: +36(70)677 0893


Elhelyezkedés

Tatabánya


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6614660


LAKÁSKULCS - direct Budapest IX. kerület

LAKÁSKULCS - direct Budapest IX. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6614660

LAKÁSKULCS - direct Budapest IX. kerület

LAKÁSKULCS - direct Budapest IX. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó tatabányai családi ház 9 szobával rendelkezik (ebből 9 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 240 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 100 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. A családi ház ára 104,9 millió Ft, négyzetméter ára 437 083 Ft, ami a tatabányai átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ádám Csaba referens a LAKÁSKULCS - direct Budapest IX. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6614660. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tatabánya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.