star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tatabánya

  • 233 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 2 850 m²

    telek

Vételár:

99 millió Ft

Eladó ház Tatabánya

  • 233 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 2 850 m² telek

  • Eladó ház Tatabánya

  • 233m²


Ár:

99 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1988
Szintek
1
Szobák száma
8
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
egyéb

Az ingatlanról:

Két Generáció Összeköltözésére Kiváló Lehetőség Tatabánya Felsőgallán!

Tatabánya Felsőgalla városrészében, egy 2850 négyzetméteres telken, két családi ház eladó!

Az első ház:

1988-ban épült Durisol falazóelemből, nettó lakóterülete 141 négyzetméter. Tetőszerkezete betoncseréppel fedett, és szuterén+földszint+tetőtér kialakítású. A földszinten tágas konyha, nappali, étkező, fürdőszoba, wc, előszoba és közlekedő található. Az emeleten három hálószoba, fürdőszoba, wc és háztartási helyiség került kialakításra. Az ablakokat műanyagra cserélték, a fűtést központi gázkazán és fatüzelésű kazán biztosítja, emellett hűtő-fűtő klíma is rendelkezésre áll.

A második ház:

-60-as években épült, nettó lakóterülete 92 négyzetméter. Négy szoba, konyha, fürdőszoba, wc és kamra található benne. A falazat vegyes: tégla, vályog és kő. Az ablakokat műanyagra cserélték, és bár állapota átlagos, felújítással új életet lehet lehelni bele.

A 2850 négyzetméteres telken körbekerített, parkosított, rendezett udvar várja az új tulajdonosokat. Továbbá melléképületek is találhatók a területen, amelyek akár gazdálkodásra is alkalmasak lehetnek.

Kivételes lehetőség az összeköltöző családok, vagy akár befektetők számára! A környék infrastrukturális lehetőségei kiválóak, iskolák, boltok könnyen megközelíthetőek.

i.á.: 99000000 Ft
Érd.: Forisek Tímea
tel.:+36202782271
e-mail: toreki.timea@dh.hu

Referencia szám: HZ054371-IN


Elhelyezkedés

Tatabánya, Szabadság tér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6644476


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6644476

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó tatabányai (Szabadság tér) családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 233 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 850 m². További jellemzői: az építés éve 1988, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 99 millió Ft, négyzetméter ára 424 893 Ft, ami a tatabányai átlaghoz képest 16%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Töreki Tímea referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6644476. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tatabánya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.