star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tatabánya

  • 80 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

54,9 millió Ft

Eladó ház Tatabánya

  • 80 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó ház Tatabánya

  • 80m²


Ár:

54 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
3
Fűtés
elektromos

Az ingatlanról:

A Dot-Ing Ingatlaniroda eladásra kínálja Tatabánya Kertváros, Szegfű utcában található, 80 m2 hasznos alapterületű (70 m2 lakott terület), jó állapotú, 3 szobás ikerházát.

Ha valaki ismeri Tatabánya ezen kertvárosias jellegű övezetét, akkor tudja, hogy az egyik legkedveltebb családi házas városrészhez tartozik, valamint itt találhatók a korábban bányászházaknak szánt, igen masszív szerkezetű, jól megépített családi házak.

A megközelítőleg 60-as években épült ingatlan tégla falazattal rendelkezik, szerkezete masszív, repedés és penészmentes.

A korábbi években az alábbi jelentős felújítások történtek, amire Önnek már nem kell költenie:

- külső hőszigetelés (5 cm)
- nyílászárók és bejárati ajtók cseréje (műanyag szerkezet + redőny)
- villanyvezetéke cseréje
- fürdőszoba burkolata, szaniter és vízvezeték cseréje
- tetőszerkezet (új lécek, fólia, lemeztető)
- terasztető

A helyiségekben található hideg és melegburkolatok jó állapotúak, a tágas étkezőből minden helyiség külön bejárattal rendelkezik. A ház tetőszerkezete időtálló vasból készült, valamint a födémszerkezet beton, így igény szerint további beépítésre van lehetősége.

Meghirdetett ingatlanunk teljes összközművel rendelkezik. A korábban konvektor fűtést, elektromos Norvég fűtőpanelekkel váltották ki, egyedül a fürdőszobában továbbra is gázfűtés üzemel. A meleg víz ellátást villanybojler biztosítja éjszakai áramról.

A telek mérete 722 m2, ami igazán kedvezőnek mondható, szépen parkosítva, fedett kiülővel (10 m2), garázzsal (18 m2), fedett kocsibeállóval, és további 10 m2 melléképülettel, valamint pincével.
További extrakén említeném az elektromos garázs és kapubeállót, valamint a bőhozamú fúrt kutat, ami lehetőséget biztosít a kert ingyenes öntözésére.

A közelben Általános Iskola, Óvoda, Művelődési központ, buszmegálló karnyújtásnyira megtalálható, valamint 5 perc gyalogútra bevásárlási lehetőség is elérhető.

Megköszönve megtisztelő figyelmét, amennyiben további információra lenne szüksége, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, várom jelentkezését.

Érdeklődni: Rácz Gyula 70/367-7577

Ha nem rendelkezik a vásárláshoz szükséges teljes vételárral, irodánk INGYENES és teljes körű hitel és állami támogatások ügyintézését vállalja, bankfüggetlen, nagy tapasztalattal rendelkező pénzügyi szakembereink segítségével.


Elhelyezkedés

Tatabánya


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6654753


HASONLÓ INGATLANOK


35 000 000 Ft

Tatabánya, Kossuth Lajos utca

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 70m²

89 900 000 Ft

Tatabánya, Kertváros

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 101m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6654753


Az általad megtekintett eladó tatabányai ikerház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m². További jellemzői: a fűtés típusa elektromos. Az ikerház ára 54,9 millió Ft, négyzetméter ára 686 250 Ft, ami a tatabányai átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Rácz Gyula referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6654753. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tatabánya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.