star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Telki

  • 123 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 192 m²

    telek

Vételár:

109 millió Ft

Eladó ház Telki

  • 123 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 192 m² telek

  • Eladó ház Telki

  • 123m²


Ár:

109 000 000 Ft

Építés éve
2023
Szobák száma
5

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Csodálatos lehetőség! Telki központjában, egy új építésű, kifinomult társasházban kínálunk Önnek egy kivételes lehetőséget. Eladó a tágas, 123 nm-es, 2 szintes, 5 szobás lakás, mely duplakomfortos és minden igényt kielégít.

Ez a lakás egy igazi családi paradicsom, hiszen a hatalmas, 192 m2-es saját kert gondoskodik a privát szabadtéri területről, ahol a gyerekek játszhatnak, a virágok pompázhatnak, és Ön pihenhet a mindennapok zajától távol. Az erkély pedig lehetőséget nyújt arra, hogy egyedül vagy barátaival élvezze a friss levegőt és a kilátást.

Az autóbeálló és a felszíni gépkocsi beállók gondoskodnak arról, hogy a parkolás sosem legyen probléma. A lakás kialakítása rendkívül praktikus és elegáns. A földszinten található a tágas előszoba, a modern és jól felszerelt konyha-étkező-nappali lehetősége , valamint egy zuhanyzós fürdőszoba WC-vel és egy praktikus tároló.

Az emeleten pedig kényelmes közlekedő vezet a 3 hálószobához, melyek ideálisak lehetnek hálószobaként, dolgozószobaként vagy bármilyen más elképzelése szerint. Ezen a szinten található még egy további zuhanyzós fürdőszoba WC-vel. De ezzel még nincs vége! A tetőtér is beépítésre került, így egy újabb, tágas szobával bővül a lakás.

Az ingatlan nem csupán méretei miatt különleges, hanem számos kényelmi és esztétikai szempontból is. A környezet csendes és nyugodt, a kert pedig egyedi kizárólagos használatú, ahol békés időtöltésre van lehetőség. A rezsiköltség alacsony, hiszen a padlófűtés és a hatékony gázkazán gondoskodik a melegségről. A lakás körbenapozott, ami természetes fényt és barátságos hangulatot teremt.

A dupla komfort lehetővé teszi, hogy nagyobb család is kényelmesen elférjen, és akár irodaként is használható legyen. A kivitelezés magas színvonalú, az ingatlan frissen festett és szép laminált padlóval burkolt. A riasztó pedig a biztonságérzetet is növeli.

Ne habozzon, ez az ingatlan azonnal költözhető, és az infrastruktúra kiváló. Az M1/M7-es autópálya könnyen elérhető mindössze 10 perc alatt, az iskola, óvoda, boltok, orvosi rendelő, gyógyszertár és buszmegálló mind mind csak pár perc sétára található.

Az ingatlan per-, igény- és tehermentes, így Önnek csak beköltöznie kell és élveznie a tökéletes otthont. Ne hagyja ki ezt a ritka alkalmat, hívjon most, hogy személyesen is megtekinthesse ezt az álomszerű ingatlant!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Fürdőszoba
7.45m²
Szoba
12.55m²
Szoba
13.18m²
Szoba
12.96m²
Előszoba
5.19m²
Előszoba
2.85m²
Fürdőszoba
4.2m²
Konyha
26.25m²
Közlekedő
6.8m²

Elhelyezkedés

Telki


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6550006


OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


109 000 000 Ft

Telki

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 102m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6550006

OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó telki sorház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A sorházról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 123 m², míg a hozzá tartozó teleké 192 m². További jellemzői: az építés éve 2023. A sorház ára 109 millió Ft, négyzetméter ára 886 179 Ft, ami a telki átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pongrácz Rita referens az OC II/A- Solymár- Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6550006. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Telki ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.