star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Telki

  • 134 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 550 m²

    telek

Vételár:

143 millió Ft

Eladó ház Telki

  • 134 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 550 m² telek

  • Eladó ház Telki

  • 134m²


Ár:

143 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1996
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladó egy szép ikerház Telkiben, közel az iskola, óvoda és bevásárlási lehetőségekhez!
Az ingatlan 143 000 000 forintos vételára, a kiváló elhelyezkedés mellett, egy 540 négyzetméteres kerttel, valamint egy 1996-ban épült, napfényes, tégla szerkezetű házzal nyűgöz le, amely szigeteléssel is rendelkezik.

A földszinten egy tágas nappali és étkező található, a különálló helyiségben elhelyezett konyha mellett, amely a mosókonyha-zuhanyzóval, külön wc-vel és kamrával egészül ki.
A kertkapcsolattal rendelkező két terasz - egy fedett és egy nyitott - tökéletes helyet biztosít a pihenéshez.
A hangulatos, fából készült lépcső a tetőtérbe vezet, ahol három szoba, gardrób, közlekedő, valamint egy tágas fürdőszoba található, melyhez egy nagy terasz lett kialkítva az utcafront felé.
Az ingatlanban egy 18 négyzetméteres zárt garázs áll rendelkezésre, továbbá a kertben két autó számára beállási lehetőség.
A gázcirkó fűtés és a radiátorok garantálják a meleget a hidegebb napokon. Az eredeti kőris parketták a szobákban eleganciát kölcsönöznek a lakótereknek.
Az épület tégla szerkezetű, szigeteléssel ellátott, cserépfedésű, míg a minőségi fa ablakok és ajtók redőnnyel biztosítják a nyugalom és a biztonság érzetét.
Az ingatlant 2022-ben frissítették, beleértve a ház teljes kifestését, a parketták felcsiszolását, valamint a konyhai gépek cseréjét.
Ez a lenyűgöző ingatlan kiválóan alkalmas fiatal pároknak, akik a családalapításra készülnek, illetve gyermekeseknek.

Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy egy ilyen különleges helyen élhessen!
Telki egy bájos település, amely ideális környezetet kínál azok számára, akik nyugodt, mégis jól ellátott helyen szeretnének élni.
A közelben található természeti környezet, parkok és játszóterek tökéletes lehetőséget biztosítanak a szabadidő eltöltésére és a családi kirándulásokra. A közösségi élet gazdag és változatos, így mindenki megtalálhatja a számára érdekes tevékenységeket.
Az itt élők barátságosak és segítőkészek, így gyorsan otthon érezheti magát az, aki ide költözik.
Remek választás mindazok számára, akik nyugalmat és természetközeli életet keresnek, de fontos számukra a jó infrastruktúra is.

Kérem hívjon bizalommal a több információért!

CSAK NÁLUNK: EGYEDÜLÁLLÓ LAKÁSHITEL konstrukciók a tőlünk vásárolt ingatlanok finanszírozásához.Jöjjön el egy díjmentes tanácsadásra! VEVŐINKNEK MINDEN SZOLGÁLTATÁS DÍJMENTES!


Elhelyezkedés

Telki


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6655661


HASONLÓ INGATLANOK


149 000 000 Ft

Telki

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 141m²

143 000 000 Ft

Telki

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 134m²

138 900 000 Ft

Telki

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 143m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6655661

Az általad megtekintett eladó telki ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 134 m², míg a hozzá tartozó teleké 550 m². További jellemzői: az építés éve 1996, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. Az ikerház ára 143 millió Ft, négyzetméter ára 1 067 164 Ft, ami a telki átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Bódi Ágnes referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6655661. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Telki ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.