star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tés

  • 160 m²

    alapterület
  • 450 m²

    telek

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó ház Tés

  • 160 m² alapterület
  • 450 m² telek

  • Eladó ház Tés

  • 160m²


Ár:

39 900 000 Ft

Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

TÉSEN - Veszprém megye kis települése a Bakonyban - ELADÓ egy 160 nm alapterületú, tetőtér beépítéses, tégla építésű, zsindely fedésű, korszerű ingatlan nagy terasszal. Jelenleg üzleti célú hasznosítással működik, de családi házzá is átalakítható, esetleg megosztva üzleti tevékenység és lakhatás. 
i.á.:   39,9 M Ft        tel.: 06 (20) 622-6832
Az ÉPÜLETRŐL:
A 2000-es évek elején 38-as téglából épült a ház, zsindely fedéssel , hőszigetelt műanyag nyílászárókkal, födém- és fal- szigeteléssel. Összközműves telken, ipari áram is ki lett építve, fűtés központi gázkazánról.
A tulajdonos jelenleg egy élelmiszer boltot és egy büfét működtet benne, de a belső falak mind bonthatóak és a teljes belső elrendezés szabadon alakítható. A tetőtér egy légtér, magas belmagassággal, cca. 67 nm, nagyon különleges, íves ablakokkal.   
Az épülethez kapcsolódóan egy majd 50 nm- es terasz került kialakításra, faszerkezettel, tetőfedéssel. Az időjárás viszontagságai ellen ipari fólia takarja körbe. Nagyobb létszámú rendezvények bográcsozással, grillezéssel itt jól megrendezhetőek.
A KÖRNYEZET:
A tágabb környezetet tekintve, VÁRPALOTÁHOZ igen közel van ez a település, dimbes-dombos, gyönyörű környezetben. Autóval is jól megközelíthető, de buszjárat is gyakran közlekedik Veszprém, Székesfehérvár irányokba.
Maga a falú csendes, kevés átmenő forgalommal. A ház a főutcán helyezkedik el, üzleti szempontból kifejezetten előnyös, de lakóháznak sem zajos. Adottságainak köszönhetően mindössze egy szomszéd van csak.
A zöldterület mellett a nagyméretű terasz nagy létszámú vendégsereg fogadására is alkalmas., de közel a játszótér, és az erdő is, amik jó lehetőséget adnak a szabadtéri programokhoz. 
KINEK AJÁNLOM:
A sokoldalú felhasználhatóság miatt sokaknak lehet ez ideális választás. 
1, Aki tovább viszi a jelenlegi üzleti tevékenységeket.
2, Akinek a vállalkozása mellett a lakásmegoldása is beleférhet egy ekkora ingatlanba.
( könyvelő iroda, szépségszalon, stb )
3, Aki vágyik egy erdő melletti, - de nem távol a várostól - csendes , jó levegőjű otthonra. 
Ez a gyorsan birtokba vehető ingatlan várja új tulajdonosát.
 i.á.:   39,9 M Ft        tel.: 06 (20) 622-6832


Elhelyezkedés

Tés


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6607119


LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


35 900 000 Ft

Tés

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 100m²

50 000 000 Ft

Tés

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 160m²

28 500 000 Ft

Tés

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 80m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6607119

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

Az iroda további hirdetései
A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 450 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. A családi ház ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 249 375 Ft, ami a tési átlaghoz képest 27%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Zalavári Ágnes referens a LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6607119. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tés ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.