star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Teskánd

  • 61 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 93 m²

    telek

Vételár:

47 millió Ft

Eladó ház Teskánd

  • 61 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 93 m² telek

  • Eladó ház Teskánd

  • 61m²


Ár:

47 000 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Zalaegerszeg mellett, egy közkedvelt, zárt, biztonságos lakóparkban vált eladóvá egy NAPPALI + 2 SZOBÁS, SAJÁT füvesített KERTTEL rendelkező, CSALÁDI HÁZ JELLEGŰ TÁRSASHÁZ felszíni gépkocsibeállóval!

Nagyobb ház vásárlása végett vált eladóvá ez a minden igényt kielégítő, minőségi anyagok felhasználásával épült, nappali plusz 2 szobás, szép állapotú, modern otthont.

A világos, benapozott ingatlanban rendelkezésünkre áll egy konyha - nappali - étkező együttes - innen érhetjük el a fedett teraszt és a saját, füvesített kertet.
Találunk még 2 külön nyíló szobát, egy fürdőkáddal felszerelt fürdőszobát és egy külön helyiségben lévő toalettet.

A lakás padozata meleg és hidegburkolatot kapott. Nyílászárói több rétegű műanyag, hőszigetelt nyílászárók.

A tégla építésű lakás fűtése hőszivattyús hűtő- fűtő klímával megoldott, melyhez külön H-tarifás fogyasztás merő van. Meleg vizet ARISTON "okos bojler" adja.
A ház külső 12 cm vastag szigetelést kapott, ezért is alacsony fenntartású.

Az ingatlanhoz tartozik egy saját kocsibeálló, valamint egy 12 m2- es fedett terasz is ami kiváló étkezésre, pihenésre, kikapcsolódásra egyaránt.

A létesítmény teljesen körbekerített, utcafrontról egy kapuval, valamint kerítéssel épült, a ház előtt térkővel borított bejáró vezet az ingatlanhoz.

Irányára 47 000 000 Ft.

Amennyiben a lakás elnyerte tetszését és megtekintené, keressen bizalommal.

Irodánk ingyenes hiteltanácsadással és hitelügyintézéssel, kedvező díjszabású ügyvéddel és energetikai tanúsítvány elkészítésével várja az ügyfeleket. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 365053


Elhelyezkedés

Teskánd, Teskánd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6631946


+36 20

Ingatlannet kód: NET6631946

Az általad megtekintett eladó teskándi (Teskánd) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 61 m², míg a hozzá tartozó teleké 93 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 47 millió Ft, négyzetméter ára 770 492 Ft, ami a teskándi átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Varga Jánosné referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6631946. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Teskánd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.