star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tihany

  • 260 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 950 m²

    telek

Vételár:

729 millió Ft

Eladó ház Tihany

  • 260 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 950 m² telek

  • Eladó ház Tihany

  • 260m²


Ár:

729 000 000 Ft

Építés éve
2020
Szintek
3
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Egy csodálatos, teljesen újszerű, 1930m2 telken fekvő, bruttó 300m2 luxus ingatlan, úszómedencével, jacuzzival, filagóriával, világítással ellátott teniszpályával, biliárd szobával, szerverszobával és egy rejtett páncélteremmel, most került a piacra.

A földszinten található egy nappali 7 méteres belmagassággal, kandallóval. Az ingatlan 4 hálószobával rendelkezik. Minden tekintetben a legmagasabb kivitelezés

Az ingatlan 3 részből áll:

– A házban 4 hálószoba, 3 fürdőszoba, nappali, dupla garázs, teljesen felszerelt luxus konyha, billiárd terem, szauna és egy rejtett páncélterem található.

– A udvarban található egy vadonatúj úszómedence, jacuzzi, fedett ülősarok és grillezőhely.

– Klubház kültéri televízióval, kanapéval, playstation-nel, teniszpályával, szükséges megvilágítással és labdafogó hálókkal.

A házhoz hozzáférhetünk a személyes bejárón keresztül ujjlenyomat-olvasó rendszerrel vagy a dupla garázson keresztül automatikus elektromos kapun keresztül.

Ez egy magas minőségű okos otthon, több kamerával és infravörös távfelügyelettel.

A fűtést és a páratartalmat telefonon keresztül (GIRA rendszeren keresztül) bárhonnan vezérelheti.

Teljes biztonságot és kényelmet biztosít a lakóknak.

Az alagsorban található egy billiárd italbárral, faragott lambériával, egy WC-vel és zuhanyzóval ellátott szolgáltató területtel, egy különálló szerverteremmel, saját hűtéssel és folyamatos áramellátással.

A teljes ház fel van készítve szünetmentes áramellátással (akkumulátorok), mellyel akár napokig képes a ház, külső áram felvétel nélkül üzemelni.

Emellett van egy dupla garázs extra kültéri rozsdamentes acél konyhabútorokkal (vadfeldolgozó) és rengeteg tároló beépített alumínium redőnyökkel.

A földszinten található egy nappali 7 méteres belmagassággal, kandallóval, beépített házimozi rendszerrel, egy hálószoba és egy fürdőszoba zuhanyzóval, szaunával.

Ezenkívül luxus étkező található dupla hűtőszekrénnyel (MIELE), Pininfarina vörös egyedi olasz konyhával, tányér előmelegítővel, stb..

Az emeleten 3 hálószoba, egy fürdőszoba káddal és egy háztartási helyiség található, plusz egy terasz. A kasmír selyem szőnyeg nagyszerű kényelmet nyújt a lakóknak.

A különlegességek:

A ház rendelkezik egy hitelesített helikopterleszállóval az autóút szemközti oldalán, világítással, széliránymutatóval és egy kamerával a teniszpálya sarkában.

A leszálló terület bal oldalán nagyszerű 6000 négyzetméteres levendulamező található, amely illatával és szépségével az évszakban nyújt különleges élményt.

A bútorok, díszek, kő, fa és üveg anyagok a legmagasabb minőségűek.


Elhelyezkedés

Tihany, Gödrös


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6626159


+36 20

Ingatlannet kód: NET6626159

Az általad megtekintett eladó tihanyi (Gödrös) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 260 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 950 m². További jellemzői: az építés éve 2020. A családi ház ára 729 millió Ft, négyzetméter ára 2 803 846 Ft, ami a tihanyi átlaghoz képest 48%-kal magasabb. Az ingatlant Csorba Dániel hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6626159. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tihany ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.