star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tiszaalpár

  • 75 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 582 m²

    telek

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó ház Tiszaalpár

  • 75 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 582 m² telek

  • Eladó ház Tiszaalpár

  • 75m²


Ár:

29 900 000 Ft

Építés éve
1900
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
vályog

Az ingatlanról:

TRADICIONÁLIS FAGERENDÁS VÀLYOGHÁZ AZ ALPÀRI HOLT-TISZÁNÁLA Bács Kiskun megyei Tiszaalpàron,az alföldi régióban kínálunk eladásra több,mint 100 éves felújított vályogházat. Tiszaalpàr ősi település,Árpád kori vàrosrèszek rekonstrukciója látható a Skanzenban.A Földvári tanösvèny bronzkori földvár történetét és a bronzkori emberek életmódját ismerteti meg.A környéken számos további kirándulóhely,fürdőhely található. A csendes kis utcában, a település szélén ,582 m2-es saroktelken található ez a két épületből álló ingatlan.A telek három bejárattal is rendelkezik. A főépület 75 m2 ,konyhából,étkezőből,két szobából,fürdőszobából áll,természetesen az elmaradhatatlan tornáccal. A 2018-as felújítása során megtörtént a fűtés korszerűsítése (kondenzációs kazán,fűtőtestek felszerelése,kémények felújítása). Az ingatlant eredeti hajópadló és fagerendás mennyezet varázsolja mesebeli házikóvá.A nappalit tapasztott kemence díszíti.A tornácos melléképület 45 m2 ,jelenleg egy nagy légtérből áll,így belső kialakítàsa az új tulajdonos igényei szerint történhet. Ebben a hàzrèszben konvektoros fűtőtest van felszerelve. A két épület miatt két generáció számára is tökéletes választás lehet ez az ingatlan.A kertet fügefa,eperfa,szilvafa,sárgabarackfa, rózsabokor,szőlő lugas,mocsári hibiszkusz díszíti.A KÉPEKEN LÁTHATÓ TELJES BÚTORZAT,GÉPESÍTÉSSEL AZ ÁR RÈSZÉT KÉPEZI!A közelben számos gyógyfürdő található (Tősfürdő-Lakitelek, Gabriella Gyógy,és Strandfürdő,Kerekdombi Termálfürdő-Tiszakécske, Róna Kincse Gyógyfürdő-Kiskunfélegyháza, Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ -Cserkeszőlő).Irányár: 100 000 EUR!
Kérem tekintse meg a többi hirdetésemet is! Ingatlan ügyeivel keressen bátran!

Referencia szám: HZ064321


Elhelyezkedés

Tiszaalpár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6596746


Kecskemét, Jókai utca 5.

Kecskemét, Jókai utca 5.

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó tiszaalpári családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 582 m². További jellemzői: az építés éve 1900, a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 398 667 Ft, ami a tiszaalpári átlaghoz képest 33%-kal magasabb. Az ingatlant Trabach Katalin referens a Kecskemét, Jókai utca 5. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6596746. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszaalpár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.