star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tiszasziget

  • 65 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 999 m²

    telek

Vételár:

38,5 millió Ft

Eladó ház Tiszasziget

  • 65 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 999 m² telek

  • Eladó ház Tiszasziget

  • 65m²


Ár:

38 500 000 Ft

Építés éve
2011
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

Ezért érdemes ebbe a szép, rendezett, dinamikusan fejlődő községbe költözni!

Az eladó ingatlan  Tiszaszigeten a Temesvári utcában található! 

A 999 m2-es telken lévő családi ház  jó állapotú, 65 m2 -es (a terasz felével és a garázs nélkül),  nappali, egy hálószoba, konyha-étkező, fürdőszoba, WC, kamra, garázs és egy fedett tornác  helyiségekkel, teljes közművel.

Az épület 2011-ben épült,  thermo-block tégla falazatú. A fűtést gázkonvektorok , a melegvizet villanybojler  biztosítja. A nyílászárók mindegyike fa, hőszigetelt üvegezéssel.   

Az ingatlan szépségét a  parasztházakra jellemző gerendás mennyezet és a faragott oszlopokkal ellátott tornác adja.

 Az épület bővítésére is van lehetőség, akár hozzáépítéssel, akár a garázs átalakításával alakíthatunk ki további lakószobákat, bővíthetjük a hátsó kert felé terasszal, igényünknek és élethelyzetünknek megfelelően.

 

A település Szegedtől mindössze 13 km távolságra van , a tömegközlekedés kiváló, a busz  Szegedre 30 percenként jár, a buszmegálló pedig 30 méterre található, de a kerékpár út is végig ki van építve.  A községen belül is minden megtalálható a zavartalan mindennapjainkhoz!

Kiváló választás minden korosztály számára!

 

Ha felkeltettem érdeklődését, ha további információra van szüksége hívjon bizalommal!

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Udvari.


Elhelyezkedés

Tiszasziget, Temesvári


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6513882


+36 20

Ingatlannet kód: NET6513882

Az általad megtekintett eladó tiszaszigeti (Temesvári) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m², míg a hozzá tartozó teleké 999 m². További jellemzői: az építés éve 2011, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 38,5 millió Ft, négyzetméter ára 592 308 Ft, ami a tiszaszigeti átlaghoz képest 34%-kal magasabb. Az ingatlant Jantó Gabriella referens az Aktív7 Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6513882. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszasziget ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.