star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tiszaug

  • 16 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 801 m²

    telek

Vételár:

8,9 millió Ft

Eladó ház Tiszaug

  • 16 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 801 m² telek

  • Eladó ház Tiszaug

  • 16m²


Ár:

8 900 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
nincs
Fal építési anyaga
fa

Az ingatlanról:

**Eladó Tiszaugi Kert Besorolású Telek, Nyugalom és Természet Közelségében*Megvételre kínálom ezt a csodálatos lehetőséget Tiszaug szívében, mindössze 200 méterre az élő és a holt Tiszától. Egy 801 négyzetméteres, bekerített és két utcáról is megközelíthető telken helyezkedik el ez a különleges ingatlan, amely azok számára kínál tökéletes kikapcsolódást, akik a természet csendjét és nyugalmát keresik.A telken egy 16 négyzetméteres, betonalapon álló, fa szerkezetű épület található, mely fedett terasszal és két lakrésszel büszkélkedik. A kényelmes pihenést a különálló nyári konyha teszi még kényelmesebbé. A gyümölcsös kert alma-, körte-, diófa- és fügefával, valamint szőlővel kínál természetes élvezeteket és szépítik a bekerített területet.Közművek tekintetében sem kell kompromisszumot kötni: az épületben villany van, a telken belül pedig vezetékes víz kerticsap formájában és fúrt kút szivattyúval gondoskodik a növények öntözésének lehetőségéről. A közelben megtalálható minden, ami a kényelmes és nyugalmas élethez szükséges: boltok, étterem, orvosi rendelő, gyógyszertár, és még egy horgásztó is, horgászbolttal és buszmegállóval, mind csupán néhány percnyi sétára.Tiszaug azoknak a páratlan választás, akik a csendet, a nyugalmat és a természet közelségét keresik. Ez az ingatlan kiválóan alkalmas hétvégi pihenések, horgászatok és a családi együttlétek töltésére. A település gazdag természeti adottságaival, nyugodt, barátságos közösségével és a Tisza folyó varázslatos közelségével várja Önt és szeretteit. Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, hogy egy saját kis paradicsomot varázsoljon magának Tiszaug szívében. Megtekinthető előre egyeztetett időpontban, várjuk jelentkezését!
Kérem tekintse meg a többi hirdetésemet is!
Ha eladó ingatlana van kérem keressen bizalommal!

Referencia szám: HZ051226


Elhelyezkedés

Tiszaug


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6637717


+36 20

Ingatlannet kód: NET6637717

Az általad megtekintett eladó tiszaugi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 16 m², míg a hozzá tartozó teleké 801 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga fa, a fűtés típusa nincs. A családi ház ára 8,9 millió Ft, négyzetméter ára 556 250 Ft, ami a tiszaugi átlaghoz képest 58%-kal magasabb. Az ingatlant Fekete Zsolt referens a Kecskemét, Jókai utca 5. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6637717. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszaug ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.