star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tiszavasvári

  • 178 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 065 m²

    telek

Vételár:

19,5 millió Ft

Eladó ház Tiszavasvári

  • 178 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 065 m² telek

  • Eladó ház Tiszavasvári

  • 178m²


Ár:

19 500 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Eladó Tiszavasvári Vörösmarty utcán egy telken belül 2 kertes családi ház, melyből a nagyobbik (4 szobás) felújítás alatt áll, így az ára is ennek megfelelően kedvezőbb.

Irány ára: 19.500.000 Ft

Nézze meg videónkat is: https://youtu.be/F_MJp1I2o30

Az ingatlan alap tulajdonságai:
- telek méret: 1065nm,
- az épületek összes bruttó alapterülete: 259nm
- 1. épület bruttó alapterülete: 163nm
- 2. épület bruttó alapterülete: 66nm,
- 3. szerelőaknás garázs bruttó alapterülete: 30nm
- 1982-es építésű vegyes/tégla falazatú házak.

Az 1. számú főépület félkész állapotában eladó. Az épületben található 4 szoba, egy nagy nappali-konyha, wc, fürdőszoba, előtér. Bár jelenleg az ingatlan felújítás alatt áll, de némi ráfordítással igazán szép és ezáltal frissen megújult értékes otthon varázsolható belőle.

A felújítás során már elkészült a szerelő beton, mely vízzáró és aljzat hőszigeteléssel van ellátva. Mindenhol gipszkarton állmennyezet lett készítve a fürdőszoba kivételével. A víz és szennyvízhálózat új műanyag rendszerre lett cserélve. A tető teljesen megújult új lemezfedéssel lett ellátva. Továbbá több helységben új műanyag ablakok lettek beépítve.

A 2. számú épület különálló lakóépületként használható, jelenleg felújítandó állapotú. Átalakítással kialakítható belőle szoba, fürdőszoba, konyha és egyéb helységek is. Ezáltal akár egy különálló család lakóterévé válhat az épület.

A 3. számú szerelőaknás garázs beton alapzatú tégla falazatú épület. Méretéből adódóan nem csak garázsnak, hanem tárolónak is kiválóan alkalmas.

Ezen kívül még egyéb melléképületek is találhatók a telken.

FIGYELEM!
Az ingatlannal szemben található bolt, illetve az ingatlantól 10 percre található Tiszavasvári központja, így könnyen elérhetők a boltok, az iskolák, óvodák, orvosi rendelők, gyógyszertárak, az önkormányzati hivatalok és számtalan üzlethelység is.

Tiszavasvári város Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében, a Tiszavasvári járás központja. A Keleti-főcsatorna bal partján fekszik, a vármegye székhelyétől, Nyíregyházától 28 kilométerre. A közvetlenül határos települések: észak felől Tiszalök és Szorgalmatos, kelet felől Nagycserkesz, délkelet felől Hajdúdorog, dél felől Hajdúnánás, délnyugat felől Polgár, nyugat felől Újtikos, északnyugat felől pedig Tiszadob és Tiszadada.

Legfontosabb közúti megközelítési útvonala a 36-os főút, ezen érhető el Nyíregyháza és Tiszaújváros felől is. Ezen kívül az M3-as autópálya Hajdúnánás melletti feljárója alig 4 kilométerre található. A legközelebbi nemzetközi repülőtér a Debreceni nemzetközi repülőtér.

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal!
Ha hitelre van szüksége éljen ingyenes, személyre szabott hitel ügyintézési szolgáltatásunkkal is. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 366968


Elhelyezkedés

Tiszavasvári, Vörösmarty utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6648624


GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6648624

GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó tiszavasvári (Vörösmarty utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 178 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 065 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 19,5 millió Ft, négyzetméter ára 109 551 Ft, ami a tiszavasvári átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Petrován Pál Gyula referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648624. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszavasvári ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.