star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tóalmás

  • 95 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 056 m²

    telek

Vételár:

23 millió Ft

Eladó ház Tóalmás

  • 95 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 056 m² telek

  • Eladó ház Tóalmás

  • 95m²


Ár:

23 000 000 Ft

Építés éve
2005
Szintek
2
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
nincs
Bútorozott
Nem
Költözhető
Azonnal
Kilátás
Udvari
Belmagasság
3m alatt
Erkély, terasz mérete
12 m²
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

Kedves Érdeklődő!

Eladóvá vált egy 95 négyzetméteres, tégla falazatú, beton födémmel rendelkező családi ház Tóalmáson. Az ingatlan különlegessége a két emlet , amely további lehetőségeket kínál a térkihasználásban, valamint a dupla erkély, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a környező tájra.

A házat egy tágas, 1056 négyzetméteres telek öleli körül, ami bőséges lehetőséget biztosít a kertészkedésre, pihenésre és kikapcsolódásra. Az ingatlanhoz tartozik egy fedett garázs is, mely akár lakószobaként is funkcionálhat, ráadásul több autó számára is elegendő hely áll rendelkezésre az ingatlanon belül.

Az épületben jelenleg csak befejezésre váró munkák vannak hátra, azonban fontos kiemelni, hogy a vételár a munkálatok nagyrészét  már tartalmazza. Részletes tájékoztatást nyújtunk minden érdeklődőnek a még hátralévő feladatokról és azok költségeiről. Természetesen, ha a leendő tulajdonos nem kívánja vállalni ezeket a munkákat, az alkudozás tárgyát képezheti.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, és válassza a kényelmes, csendes életet Tóalmáson ebben a lenyűgöző ingatlanban!

További információkért és megtekintésért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk!

Üdvözlettel,


Elhelyezkedés

2252, Tóalmás, öregszőlő dűlő 2113/2

Helyrajzi szám: 2113/2


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: 6636950


+36 70

Ingatlannet kód: 6636950

Az általad megtekintett eladó tóalmási (öregszőlő dűlő 2113/2) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 95 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 056 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 23 millió Ft, négyzetméter ára 242 105 Ft, ami a tóalmási átlaghoz képest 28%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Márió hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636950. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tóalmás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.