star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tóalmás

  • 68 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 055 m²

    telek

Vételár:

15,6 millió Ft

Eladó ház Tóalmás

  • 68 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 055 m² telek

  • Eladó ház Tóalmás

  • 68m²


Ár:

15 600 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1935
Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

***ALKALMI ÁRON ELADÓ 68NM-ES FELÚJÍTANDÓ, HOSSZÚ PARASZTHÁZ TÓALMÁSON, Pest vármegyében, 1055NM-ES TELKEN!***

A ház az 1930-as években épült, az utcafronti része vályog, a hátsó rész tégla falazatú. A ház felújítandó, a falakon több helyen ázásnyomok találhatók, ezek azonban mind jól javíthatók, apró felületi repedésekkel, de ezek nem szerkezeti hibák, a tető is jó állapotú, így kiváló alapanyagot nyújtanak a falusi életet szeretőknek, csak némi munka, kreativitás és szeretet kell hozzá.

A telken az összes közmű megtalálható, a víz jelenleg a nyárikonyhába van bevezetve. Fürdőszoba nincs, a kert végében hagyományos udvari WC található. A telek csatornázott is így az új tulajdonos könnyen, a telken belül átvezetheti a vizet és kiépítheti a szennyvízelvezetést a terveinek megfelelően. A gáz és a villany mind a főépületbe, mind a nyárikonyhába bevezetésre került.

A kertben mindennek jut hely, jelenleg egy kis virágágyás és egy szőlőskert található, de ez csak egy kis része a teljes teleknek. A művelést egy gyűrűs kút teszi még fenntarthatóbbá. Az udvaron garázs, számos ól, istálló, tároló is található, a hátsó épületszárny alá is van pincézve.

Tóalmás egy fejlődő falu Pest megyében, a fővárostól 65, Gödöllőtől 20 km-nyire fekszik. A ház a központtól csak pár percnyire, mégis egy csendes kis utcában található, közel a községházához és a művelődési házhoz. A közelben iskola, óvoda, bölcsöde, bevásárlási lehetőség, valamint templom is található.

A vételt az OTP Bank szolgáltatásaival támogatjuk. A tulajdoni lap tiszta, a ház per- és tehermentes, az összes rajta álló épület fel van rajzolva, így akár hitelre, CSOK Pluszra, Falusi CSOK-ra is tökéletes. De nem csak a pénzügyi, hanem az ügyvédi és adminisztrációs kérdésekben is számíthat ránk. Jöjjön el és nézze meg mielőbb ezt a pompás házikót, ne maradjon le róla.


Elhelyezkedés

Tóalmás


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6655232


Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6655232

Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó tóalmási családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 68 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 055 m². További jellemzői: az építés éve 1935, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 15,6 millió Ft, négyzetméter ára 229 412 Ft, ami a tóalmási átlaghoz képest 29%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hohol Róbert referens a Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6655232. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tóalmás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.