star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tokod

  • 112 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 714 m²

    telek

Vételár:

53 millió Ft

Eladó ház Tokod

  • 112 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 714 m² telek

  • Eladó ház Tokod

  • 112m²


Ár:

53 000 000 Ft

Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:


Tokod központjában eladó egy 112 nm-s,felújított,tégla építésû,cserép fedésû,CSOK pluszra alkalmas,kétszintes családi ház.

Az ingatlan egy 714 nm-s telken helyezkedik el,ahol vannak még tárolók,esetleg állattartásra is van lehetõség.

A ház két szintes,az emeletre fel lehet menni a házon belül,de van egy külsõ lépcsõ is,ugyanakkor van egy 20 nm-s,fedett terasz is,ami igazán kellemes hely lehet családi vagy baráti beszélgetésekhez,ha esik ha fúj,ide ki lehet úlni.

Mind a két szinten van fürdõszoba,az alsó szinten külön van a wc és a fürdõ,a felsõ szinten egy helységben vannak.

A nyílászárók mûanyagok,a fûtés gázzal illetve vegyes tüzelésû kazánnal is megoldható, pince van ,a ház alatt szinte teljes terjedelemben.

A házban 3,5 szoba található a lenti és a felsõ szintel együtt,a félszoba egyedül nem külön bejáratú,a többi igen.

Az épület összközmûves,új villany és vízvezeték rendszer van.

Az udvaron egy autónak van fedett beállója,de az udvaron több autó is tud parkolni

A ház elhelyezkedésébõl adódóan minden közel van,bolt,trafik,posta,orvosi rendelõ.

Ez az ingatlan ideális otthont tud nyújtani a lakói számára,kényelmesen el lehet férni benne, a központban van de mégis csendes a ház és a kert,a szomszédok is ismerik egymást,

jó a lakó közösség.

Ha szeretné megtekinteni,hívjon bizalommal,nézzük meg együtt.

Ár : 53 000 000 .-Ft



Kun Judit

06204400145

A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézõvel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelrõl vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezõbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttmûködõ profi szakember csapattal rendelkezõ vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kõmûves és ácsmunkák, belsõépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetõtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!



Elhelyezkedés

Tokod


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6623566


+36 20

Ingatlannet kód: NET6623566

Az általad megtekintett eladó tokodi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 112 m², míg a hozzá tartozó teleké 714 m². A családi ház ára 53 millió Ft, négyzetméter ára 473 214 Ft, ami a tokodi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kun Judit referens a Karakas Zsolt irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6623566. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tokod ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.