star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tököl

  • 70 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 400 m²

    telek

Vételár:

35 millió Ft

Eladó ház Tököl

  • 70 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 400 m² telek

  • Eladó ház Tököl

  • 70m²


Ár:

35 000 000 Ft

Építés éve
1972
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

Eladó Tökölön, a város szélén, csendes, nyugodt környezetben, egy 70 m²-es, összkomfortos lakóház.

Az ingatlanban 2 hálószoba, egy nappali, egy konyha-étkező, egy előszoba, egy fürdőszoba és egy külön WC található. A bejárat előtt egy 14 m²-es fedett terasz áll, innen nyílik egy 11 m²-es nyári konyha kamrával.

A ház fűtése gázkonvektorral megoldott, vezetékes víz, csatorna bekötve. Az épület a 70-es években épült téglából, a korának megfelelő, lakható állapotú. Ablakai fa, műanyag és fém szerkezetűek, homlokzati szigetelése 5 cm, ipari áram biztosított.

A telek nagysága 1400 m², összközműves, körbekerített, a kert locsolása fúrt kútról és ásott kútról megoldott. A telken találhatók tárolásra alkalmas melléképületek és egy 22 m²-es téglaépítésű garázs.

Az ingatlan jogilag rendezett, az épületek fel vannak tüntetve. A tulajdoni lapon külterület tanyaként szerepel, kifüggeszteni nem szükséges!

A belterületbe vonás kérvényezhető!

A közelben bevásárlási lehetőség, buszmegálló, HÉV állomás, iskola, óvoda 15 percen belül gyalogosan megközelíthető.

Ajánlom gazdálkodásra, állattartásra vágyóknak vagy a csendes környezetet kedvelőknek.

AZ INGATLAN TEHERMENTES, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!

Megtekintés céljából keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Tököl


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6457093


+36 30

Ingatlannet kód: NET6457093


Az általad megtekintett eladó tököli családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 400 m². További jellemzői: az építés éve 1972, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 35 millió Ft, négyzetméter ára 500 000 Ft, ami a tököli átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bicski Hajnalka referens az Erdei Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6457093. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tököl ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.