star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tököl

  • 160 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 777 m²

    telek

Vételár:

52,9 millió Ft

Eladó ház Tököl

  • 160 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 777 m² telek

  • Eladó ház Tököl

  • 160m²


Ár:

52 900 000 Ft

Építés éve
1988
Szintek
2
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
1 garázs

Az ingatlanról:

Most nagyon kedvező áron juthat hozzá az eladás sűrgőssége miatt egy tágas 2 generációs Tököl kertvárosi Szigethalomhoz közelebb eső részén csendes helyen egy téglaépítésű 2 generációs 2 szintes 5 szobás kb 160 nm-es garázsos,pincés családi házhoz 777 nm összközműves telken . Az ingatlan kiválóan alkalmas 2 generáció együtt élésére jelenleg , a 2 rész külön bejárattal rendelkeznek teljesen elszeparálhatóak egymástól. A ház lakható állapotú de korszerűsitést igényel .A ház 1988-ban épült Porotherm téglából.A nyílászárók fából készültek.A fűtésről jelenleg gázkazán , de volt vegyes tüzelésű kazán is .a meleg vízről villanybojler gondoskodik.az ingatlan elrendezése: 1 szint, előszoba, közlekedő konyha , nappali- étkező, kamra , wc, fűrdőszoba, kazánház terasz, terasz alatt kb 8 nm pince.
felsőszint 3 egész szoba, egy félszoba ami eredetileg fűrdőszoba lenne igy az összes kiállás benne van bármikor kialakítható. wc.loggia
Az alsószinten külön bejárattal nyilik egy konyha-étkező és egy főrdőszoba. innen lehet lépcsővel felmenni az egyik nagy hálószobába.. a tetőtérben még 60 nm lakótér kialakítható, a födémeg betonbol az épület falazata Phoroterm tégla a nyílászárók fa szerkezetűek. A vásárláshoz minimum 31 M ft önerő szükséges.
Ha felkeltettem az érdeklődését kérem keressen ,bármikor szivesen megmutatjuk önnek hétfő reggeltől vasárnap estig.
Ha nem veszem fel a telefont ,hamarosan visszafogom hívni.
Csok csokhitel illetékmentességet babaváró hitelt még az idén lehet igényelni. Hitel és ügyvédi háttérrel rendelkezünk.
Az adatok tájékoztató jellegűek a tulajdonos elmondása alapján készült.


Elhelyezkedés

Tököl


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6566647


Szűcsné Kertesy Tünde

Szűcsné Kertesy Tünde

Ingatlanreferens további ingatlanjai

+36 70

Ingatlannet kód: NET6566647

Szűcsné Kertesy Tünde

Szűcsné Kertesy Tünde

Ingatlanreferens további ingatlanjai

Az általad megtekintett eladó tököli családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 777 m². További jellemzői: az építés éve 1988, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 52,9 millió Ft, négyzetméter ára 330 625 Ft, ami a tököli átlaghoz képest 43%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szűcsné Kertesy Tünde referens a Kertesy Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6566647. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tököl ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.