star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tornyiszentmiklós

  • 100 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 818 m²

    telek

Vételár:

5,99 millió Ft

Eladó ház Tornyiszentmiklós

  • 100 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 818 m² telek

  • Eladó ház Tornyiszentmiklós

  • 100m²


Ár:

5 990 000 Ft

Építés éve
1968
Szintek
1
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Hármashatártól 3 km-re családi ház eladó!

Megvételre kínálom Zala vármegye Tornyiszentmiklós helységében található családi házat.

A ház 1818 m2 területen helyezkedik el. Felújítása elkezdődött a képeken látható mértékig. Tégla falazattal, fa födémmel és cseréptetővel rendelkezik. Házhoz tartoznak még további melléképületek.

Helyiségei az alaprajz szerinti elrendezésben: előszoba, étkező, 2 szoba és egy félszoba, fürdőszoba WC-vel, kamra és egy nyári konyha.

A felújítás során a nyílászárók 2 rétegű műanyagra lettek cserélve. Villany vezetékelése elkezdődött. Az ingatlan 32 + 16 A villanyórával és gázórával is rendelkezik.
Fűtést is megválaszthatja. 3 kéménynek köszönhetően fa tüzelésben is gondolkodhat, azonban a gáz is rendelkezésre áll.
Meleg vizet villanybojler biztosítja. Ezenkívül az udvaron található ásott kútból is nyerhet vizet, mivel házba be van vezetve.

Kiváló választás azoknak, akik saját igényükre szeretnék alakítani, de a bontással nem akarnak foglalkozni. Itt nem érheti meglepetés!

Vidéki élet közel a városhoz, aminek köszönhetően az infrastruktúra is pár perc alatt elérhető.

Tulajdoni viszonyok rendezettek és az ingatlan tehermentes!

Tovább információért hívjon bizalommal! jó közlekedés, új nyílászárók, pince, fúrt kút, melléképület, kertkapcsolat
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Tornyiszentmiklós, Tornyiszentmiklós


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6611228


+36 30

Ingatlannet kód: NET6611228

Az általad megtekintett eladó tornyiszentmiklósi (Tornyiszentmiklós) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 818 m². További jellemzői: az építés éve 1968, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 5,99 millió Ft, négyzetméter ára 59 900 Ft, ami a tornyiszentmiklósi átlaghoz képest 74%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szűcs Fanni referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6611228. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tornyiszentmiklós ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.