star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tornyospálca

  • 80 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 500 m²

    telek

Vételár:

15 millió Ft

Eladó ház Tornyospálca

  • 80 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 500 m² telek

  • Eladó ház Tornyospálca

  • 80m²


Ár:

15 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Fal építési anyaga
vályog

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Tornyospálca abszolút központi helyén kínálok eladásra egy kettőszoba összkomfortos családi házat. Az ingatlan egy tisztasági festést követően akár azonnal költözhető is, de igény szerint újítható. A tető szerkezete jó, a héjazata pala, ami csak esztétikai szempontból lehet később csere, mivel nem ázik be sehol. Fűtését tekintve radiátoros, vegyes és gázfűtése is megoldott. Az udvaron dupla garázs, tárolók, a vidék "nyári konyhája" és egyéb gazdálkodásra alkalmas helyiségek. A község egy dinamikusan fejlődő település a Záhony-Kisvárda-Vásárosnamény tengelyen található, közelben a Záhonyi-Lónyai, Beregszászi határállomás is. A községben ovi, iskola és a mindennapi életünkhöz szükséges közintézmények megtalálhatóak. Tömegközlekedés autóbusszal, illetve Záhony-Vásárosnamény között vonattal megoldható.


Elhelyezkedés

Tornyospálca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6561763


+36 20

Ingatlannet kód: NET6561763

Az általad megtekintett eladó tornyospálcai családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 500 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A családi ház ára 15 millió Ft, négyzetméter ára 187 500 Ft. Az ingatlant Katkó Lászlóné referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6561763. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tornyospálca ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.