star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Törökszentmiklós, Surjány

  • 40 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 626 m²

    telek

Vételár:

9 millió Ft

Eladó ház Törökszentmiklós, Surjány

  • 40 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 626 m² telek

  • Eladó ház Törökszentmiklós, Surjány

  • 40m²


Ár:

9 000 000 Ft

Építés éve
1980
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Eladó Törökszentmiklóshoz tartozó Surjány településen egy másfél szobás 40 m2-es kis lakóingatlan. Szépen karbantartott, jó állapotú. Építési éve nagyjából az 1980-as évekre tehető. Vegyes falazattal építették még az előző tulajdonosok. Folyamatos felújításokat folytattak az épületben. Újak a villanyvezetékek és a vízvezeték is ki lett cserélve. A kéményt a jelenlegi tulajdonosok húzták. Az ingatlan jó elosztású, rendkívül gazdaságos lakóépület.
A kis családi ház belső terei szépen felújítottak. A fűtésről egy vízforgatós kandalló és elektromos fűtőpanelek gondoskodnak. A fürdőszobát is felújították a lakók. Újak a nyílászárók és a helyiségek burkolatai is.
Az ingatlan telekmérete 1626 m2. Gáz nincs a faluban, de a csatorna be van vezetve. A ház kívülről Nikecell szigetelést kapott! Az udvarban 40 gyümölcsfa is található fúrt kúttal, és állattartásra is kifejezetten alkalmas területtel! Az egész telek körbekerített, mely védi az egyébként is békés területen elhelyezkedő házat, de kamera rendszer is van. A tágas fixre épített kerti kiülőke ideális kisebb rendezvények helyszínéül is!
Az ingatlant az F And Fer Ingatlan és Hitelközvetítő iroda kínálja eladásra. Időpontot a megtekintésre velünk tudnak egyeztetni az érdeklődők.
Hitelügyintézésben szintén tudunk irányt mutatni, számos bank ajánlatai közül a legjobb megoldással. Energetikai Minősítést és ügyvédi támogatást is szívesen ajánlunk, amennyiben igénye merül fel erre.
Részletekért keresse fel irodánkat, vagy a jól megszokott telefonszámokon is szívesen fogadjuk a megkereséseket!


Helyiségek

Szoba
6.7m²
étkező
7.6m²
Szoba
12.3m²
Fürdőszoba
2.3m²
Konyha
6.2m²
Előszoba
5m²

Elhelyezkedés

Törökszentmiklós, Surjány, Gesztenyefa utca 27


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6595366


+36 70

Ingatlannet kód: NET6595366


Az általad megtekintett eladó Törökszentmiklós, surjányi (Gesztenyefa utca 27) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 40 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 626 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 9 millió Ft, négyzetméter ára 225 000 Ft, ami a törökszentmiklósi átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Burai Zsuzsanna referens a FODOR ANDREA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6595366. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Törökszentmiklós, Surjány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.