star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Törtel

  • 95 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 060 m²

    telek

Vételár:

14,9 millió Ft

Eladó ház Törtel

  • 95 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 060 m² telek

  • Eladó ház Törtel

  • 95m²


Ár:

14 900 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Törtelen, 95 nm-es tégla építésű családi ház eladó. Az 1980-ban épült ingatlan egy 1060 nm-es telken, aszfaltozott út mellett, a település szélén helyezkedik el. Az épület 2 külön bejáratú lakrészből áll; a kisebb rész 27 nm, a nagyobb rész 68 nm alapterülettel rendelkezik. A beton alapra épült ingatlan felújítását 2021-ben elkezdték. A házba új réz villanyvezetékeket, új vízvezetéket és csatornát építettek be, illetve az épületbe a 3 fázis is be van kötve. A gáz az utcában található. Az épület új tetőhéjazatot kapott. A kisebbik lakrészbe alumínium nyílászárókat, valamint új dupla üvegezésű fa bejárati ajtót tettek. Ez a rész egy szoba+konyha+étkező helyiségből és egy zuhanyzóval ellátott fürdőszobából áll, ahol a WC is helyet kapott. A helyiség fűtését hűtő-fűtő klímával oldották meg. A nagyobb lakrészben műanyag nyílászárókat - nagy üvegfelülettel - találunk. A konyhai vizesblokk kialakítását előkészítették; az otthon befejezése az új tulajdonosra vár. Kívülről az egész házat szigeteléssel látták el. Az ingatlan mellett lévő 1482 nm-es telek terület opcionálisan + 1 millió forint vételáron megvásárolható. Hitel és jogi ügyintézés az irodában. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérdése lenne, vagy megtekintené az ingatlant, várom megtisztelő hívását! Az OTP Ingatlanpont megbízható ügyvédi közreműködéssel segíti, hogy álma valóra váljon.

Referencia szám: M269779-IN


Elhelyezkedés

Törtel


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6640727


Kajtárné Gábor Renáta

Kajtárné Gábor Renáta

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6640727

Kajtárné Gábor Renáta

Kajtárné Gábor Renáta

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó törteli családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 95 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 060 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 14,9 millió Ft, négyzetméter ára 156 842 Ft, ami a törteli átlaghoz képest 54%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kajtárné Gábor Renáta referens a Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640727. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Törtel ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.