star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tótkomlós

  • 116 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 647 m²

    telek

Vételár:

18 millió Ft

Eladó ház Tótkomlós

  • 116 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 647 m² telek

  • Eladó ház Tótkomlós

  • 116m²


Ár:

18 000 000 Ft

Építés éve
2006
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
vegyes

A beltér:

Tótkomlós központi részén elhelyezkedő, vegyes falazatú, felújított 3 szobás családi ház eladó 647 négyzetméteres telken. A telek rendezett, parkosított, rajta kétállásos lemezgarázs épület áll, csatorna bekötve, fúrt kút hidroforral.
Az épület szigetelt, jó állapotú, nem vizes, tetőszerkezete ép, felújítást nem igényel, nyílászárók cseréltek. Az ingatlan helységei: utcafronti nagy háló, 2 egymásból nyíló szoba, közlekedő, amely, akár félszobának, dolgozónak, gardróbnak is leválasztható, fürdő, nagy konyha, nagy kamra (alakítható szintén lakószobának), előszoba. A fürdő felújított, zuhanyfülkés. A háznak két bejárata van. Járólap és laminált padló burkolatai szép állapotúak, festése újszerű. Gázkonvektoros fűtésű, alternatív fűtése kandalló. A halószobai nagy gardróbszekrény és a konyhabútor benne van a vételárban.
Babaváró, CSOK+ és piaci jelzáloghitellel is megvásárolható ingatlan, kérje személyre szóló kalkulációját irodánkban!
Kérjük, hogy megtekintésre foglaljanak időpontot!


Elhelyezkedés

Tótkomlós, Kölcsey utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6648380


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6648380

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó tótkomlósi (Kölcsey utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 116 m², míg a hozzá tartozó teleké 647 m². További jellemzői: az építés éve 2006, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 18 millió Ft, négyzetméter ára 155 172 Ft, ami a tótkomlósi átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dr. Urbán Melinda referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648380. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tótkomlós ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.