star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tura

  • 156 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 1 088 m²

    telek

Vételár:

55 millió Ft

Eladó ház Tura

  • 156 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 1 088 m² telek

  • Eladó ház Tura

  • 156m²


Ár:

55 000 000 Ft

Szobák száma
7 (6 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

2 TELJES ÉRTÉKŰ HÁZ 1 ÁRÁÉRT!!!

Megvételre kínálok Tura tóparti részén, 1088 nm-es telken, összesen nettó 155,98 nm, bruttó 189,48 nm-es, 2 generáció számára is tökéletes, 2 db családi házat, melyből az első 1988-as építésű tégla, a második pedig 2008-as építésű könnyűszerkezetből készült.
A téglaházban 3, a könnyűszerkezetesben 3+1 félszoba kapott helyet.

Az első házban a fürdő és a konyha még eredeti állapotában látható, a másodikban a tetőtéri szobák fali burkolatai várnak befejezésre, a fűtés, vezetékelés, víz és szennyvízhálózat viszont mindkét ingatlanban ki van építve.

Az első épület 2008-ban műszaki, 2013-ban a másodikkal együtt esztétikai felújításon esett át.

Ennek keretében az alábbi munkák lettek elvégezve:
- teljes nyílászáró csere
- teljes elektromos vezeték csere
- tisztasági festés

A telek szinte a tóparton ér véget, csend és zöldövezet jellemzi. Helyet kapott egy garázs is az udvaron, melyből közvetlenül lehet megközelíteni a 20 nm-es pincét a tégla ház alatt, valamint rendelkezésre áll ásott kút is.

Buszmegálló, orvos, óvoda, iskola, bölcsőde, bevásárlási lehetőség a telektől 5-10 perc sétára található.

A szomszédok barátságosak és kedvesek, egymásra figyelve pedig egy szuper kis lakóközösséget alkotnak.

AZ INGATLAN PER, és IGÉNYMENTES!
A két ház külön-külön is megfelel a CSOK feltételeinek!

INGYENES hitel tanácsadás, mellyel kedveskedünk megtekintőinknek, vásárlóinknak, valamint ha úgy hozza az élet, akkor az eladóknak is. :)

BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.

Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! S.S. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 351777


Elhelyezkedés

Tura, Kónya-tó környékén


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6512409


+36 20

Ingatlannet kód: NET6512409

Az általad megtekintett eladó turai (Kónya-tó környékén) családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 156 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 088 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 55 millió Ft, négyzetméter ára 352 564 Ft, ami a turai átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Suba Sándor referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6512409. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tura ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.