star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tura

  • 263 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 934 m²

    telek

Vételár:

40 millió Ft

Eladó ház Tura

  • 263 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 934 m² telek

  • Eladó ház Tura

  • 263m²


Ár:

40 000 000 Ft

Építés éve
2001
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Piaci ár alatt eladó természetközeli családi ház Tura csendes részén!

Eladó Tura egyik csendes, természetközeli részén, egy gyönyörű 2001-es építésű családi ház. Ez a 263 négyzetméteres otthon kényelmes nappalival és 4 hálószobával rendelkezik, tökéletes otthont nyújtva minden család számára, akár kétgeneráció lakhatása is kialakítható.

Az ingatlan frissen felújított és szigetelt, így a legmagasabb kényelmet és energiatakarékosságot biztosítja. A 934 négyzetméteres telken elhelyezkedő házhoz egy kétállásos garázs is tartozik, így gond nélkül parkolhat.

Az otthon fűtéséről elektromos panelek gondoskodnak, míg a meleg vizet villanybojler szolgáltatja, így mindig kellemes hőmérséklet és bőséges melegvíz áll rendelkezésre.

A hatalmas ablakoknak köszönhetően a házba teljes egészében árad a természetes fény, különlegessége pedig a képeken is látható torony rész, ami végig üvegezett, és csodálatos kilátást biztosít.

Az ingatlan árában benne foglaltatik a külső színezés lehetősége, így az új tulajdonos szabadon választhatja ki, hogy milyen színben kívánja megjeleníteni új otthonát.

A ház nagy előnye a hatalmas fedett terasz és a 14 négyzetméteres erkély, amelyek ideálisak a szabadban való pihenésre és kikapcsolódásra.
A környék csendje és nyugalma párosul a luxussal, így itt minden adott az ideális életvitelhez. A közeli buszmegálló pár perc sétára található, míg minden egyéb, ami a mindennapi élethez szükséges, mindössze 10 perc sétatávolságra van.

Tura folyamatosan fejlődő város, mely Budapesttől mindössze 40 perc távolságra, míg Gödöllő csupán 25 percnyire található. Így az otthon ideális választás mindazoknak, akik nyugalmat, kényelmet és a városi élet előnyeit keresik.

Bővebb információért keressen bizalommal a hét bármely napján!

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében.

Referenciaszám: M271790
Érdeklődni: Ádám Krisztina 06305135487


Elhelyezkedés

Tura


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6640155


Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6640155

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó turai családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 263 m², míg a hozzá tartozó teleké 934 m². További jellemzői: az építés éve 2001, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 40 millió Ft, négyzetméter ára 152 091 Ft, ami a turai átlaghoz képest 57%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ádám Krisztina referens a Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640155. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tura ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.