star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Túrkeve

  • 140 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 504 m²

    telek

Vételár:

41,9 millió Ft

Eladó ház Túrkeve

  • 140 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 504 m² telek

  • Eladó ház Túrkeve

  • 140m²


Ár:

41 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!
Túrkevén megvételre kínálok egy ~140m2-es családi házat.

Az ingatlan az 1970-es években épült B30-as téglából, a további részei (a konyhától lefelé) pedig 2008-ban kerültek hozzáépítésre a házhoz. Ekkor lett korszerűsítve az egész villany és a vízhálózata is, valamint később 2017-ben is, amikor a konyha megkapta a jelenlegi helyét az ingatlanban.

A tetőszerkezete új és részben korszerűsített. A melléképület új tetőszerkezetet kapott, míg a főépületé korszerűsítve lett. Az ingatlan felül és alul is össze lett fogatva.

Az energiahatékonyságot növelik, hogy az egész ház egy 10 cm-es nikeceles szigetelést, a hozzáépített rész padlástere pedig kőzetgyapot szigetelést kapott. A nyílászárók is ki lettek cserélve műanyag hőszigetelt ablakokra és ajtókra, melyek szúnyoghálókat és redőnyöket is kaptak. A két szoba alumínium redőnyöket kapott.

A fűtést kondenzációs gázkazán biztosítja radiátoros fűtéssel, a konyhában pedig padlófűtéssel is. Ezeken kívül pedig 2 db fűtő-hűtő klíma is található az ingatlanban.

A családi ház értékét tovább növeli, hogy az ingatlanban kiépített kamerarendszer is található, a vételár részét képezi a konyhabútor a beépített elektronikai eszközökkel, valamint a kerti tároló is. Az udvar rendezett, térkövezett. A kényelmet tovább szolgálja, hogy az autóbeálló elektromos kapunyitóval ellátott, valamint a garázs is elektromos ajtót kapott.

Felkeltette az érdeklődését? Hívjon bizalommal és egy előre egyeztetett időpontban közösen meg tudjuk tekinteni az ingatlant. A finanszírozásban is tudok segíteni! A Fundamenta Ingatlan kínálatában megtalálható ingatlanok finanszírozásához, úgy mint ehhez az ingatlanhoz is, a vevők részére a piacinál kedvezőbb kölcsönt tudunk biztosítunk, melynek ügyintézésében állok rendelkezésére.


Elhelyezkedés

Túrkeve


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6637598


Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6637598

Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó túrkevei családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 504 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 41,9 millió Ft, négyzetméter ára 299 286 Ft, ami a túrkevei átlaghoz képest 42%-kal magasabb. Az ingatlant Fekete Patrik Sándor referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6637598. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Túrkeve ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.