star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Újbarok

  • 75 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 4 587 m²

    telek

Vételár:

37 millió Ft

Eladó ház Újbarok

  • 75 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 4 587 m² telek

  • Eladó ház Újbarok

  • 75m²


Ár:

37 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Újbarok szélén vált eladóvá egy lehetőségekkel teli családi ház.

Újbarok (németül: Neudörfl (im Schildgebirge)) község Fejér vármegyében, a Bicskei járásban.
Bicskétől nyugatra fekvő település; központján a 8126-os útból Felcsút és Óbarok határán kiágazó, Szárligeten át az egykori nagyegyházi bányaüzemig vezető 8113-as út halad keresztül.

Az ingatlan hatalmas zöld területen helyezkedik el, több különálló tárolóval és épületrésszel valamint egy nagy méretű pincével rendelkezik. Akár jelenlegi formájában is kisebb idő és anyagi ráfordítással újjá varázsolható. Amennyiben hozzáépítésben gondolkodna, az is megvalósítható, a telek méretéből adódóan.

Az ingatlan belül 2 külön ajtóval rendelkezővel nagyméretű szobából, 1 félszobából áll. A bejáraton át a folyosóról nyílik az ajtó egy nagyszobába. A folyosón tovább haladva léphetünk be a nagyméretű étkezőbe, valamint innen jutunk egy hálószobába, a fürdőbe, és a konyha részbe is. A konyhában található egy különálló tároló is.

Nagyméretű ablakainak köszönhetően délelőtt és délután is megfelelő fény éri a házat.

Tekintse meg személyesen az ingatlan, hogy láthassa az abban rejlő fantáziát és lehetőséget.

Az ingatlan megvásásrlásával kapcsolatban komplex pénzügyi megoldásokkal, valamint az állam által biztosított kedvezményes lehetőségekkel állok majd rendelkezésére.


Elhelyezkedés

Újbarok, Fő utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6613806


Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6613806

Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Újbaroki (Fő utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 4 587 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 37 millió Ft, négyzetméter ára 493 333 Ft. Az ingatlant Veres-Hámori Andrea referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6613806. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Újbarok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.