star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Újfehértó

  • 60 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 200 m²

    telek

Vételár:

18 millió Ft

Eladó ház Újfehértó

  • 60 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 200 m² telek

  • Eladó ház Újfehértó

  • 60m²


Ár:

18 000 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Újfehértó Rákóczi Ferenc utcán kizárólag befektetőknek kínálunk eladásra egy 2 szobás garázsos kertes családi házat.
Ára: 18.000.000 Ft. (Az ár alku képes!)

Az ingatlan alap tulajdonságai:
- telek méret: 1200nm,
- ház alapterülete: 60nm,
- fűtése: gáz konvektorral és elektromos konvektorral
- 1952-es téglaépítésű.

A telken még egy nagy külön álló garázs is található. Az udvarra akár több autóval is be lehet állni. A kert nagy, így gazdálkodásra is kiválóan alkalmas.

A telek utca frontja 27 méter széles! Bár a telek Újfehértő központjából nyíló kis utcában helyezkedik el, de az utca csendes lakóövezeti környezetnek felel meg.

FIGYELEM!
Az ingatlan gyakorlatilag Újfehértó központjában található, így könnyen elérhetők az iskolák, óvodák, orvosi rendelők, fogászat, gyógyszertár, bank, templom, az önkormányzati hivatal, a Városi uszoda és számtalan üzlethelyiség is. Továbbá a közelben található a SPAR, a PENNY és a LIDL bevásárló központok is.

Újfehértó város jelenleg az ötödik legnépesebb város Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében. Nyíregyházától körülbelül 16 kilométerrel délre, Debrecentől 35 kilométerrel északra, a Nyírség Hajdúság felé eső peremén fekszik. Két legfontosabb közúti megközelítési útvonala a 4-es főút, illetve az M3-as autópálya, ezeknek köszönhetően az ország távolabbi részei felől is könnyen megközelíthető. A hazai vasútvonalak közül a várost a Budapest–Debrecen–Nyíregyháza–Záhony-vasútvonal érinti, melynek egy megállási pontja van itt. A környező kisebb települések közül Hajdúdoroggal, Hajdúböszörménnyel, Nagykállóval, Nyíregyháza Butyka nevű különálló városrészével, Érpatakkal és Kálmánházával mellékutak kötik össze.

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal!
Ha hitelre van szüksége éljen ingyenes, személyre szabott hitel ügyintézési szolgáltatásunkkal is. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 362245


Elhelyezkedés

Újfehértó, Rákóczi Ferenc utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6606438


GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6606438

GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Újfehértói (Rákóczi Ferenc utca) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 200 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 18 millió Ft, négyzetméter ára 300 000 Ft, ami az Újfehértói átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Petrován Pál Gyula referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6606438. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Újfehértó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.