star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Újszász

  • 104 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 482 m²

    telek

Vételár:

21,9 millió Ft

Eladó ház Újszász

  • 104 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 482 m² telek

  • Eladó ház Újszász

  • 104m²


Ár:

21 900 000 Ft

Építés éve
1983
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
szén-fa (egyéb)
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A Casanetwork Jászberényi Ingatlaniroda megvételre kínál Újszászon 104 m2-es,  2 szobás, részben felújított családi házat fa, és hőszigetelt műanyag nyílászárókkal az alábbi paraméterekkel:Az ingatlan jellemzői:- 1983-es években épült  téglából erős, szigetelt alapra. A falak szárazak, nem, repedezettek, statikailag is jó állapotú. A cseréptető jó állapotú, nem szorul felújításra. 2023-ban megkezdődött a ház felújítása. Az utca felöli két szobából kialakítottak egy amerikai konyhát étkezővel és nappalival. ezekben a helyiségekben hőszigetelt műanyagra lettek cserélve az ablakok. Az eredeti parkettát meghagyták, amit csak újra kell lakkozni. Az egész házban cserélve lett a teljes elektromos és vízhálózat. Jelenlegi állapotban még könnyen alakítható a belső kialakítás az új tulajdonos izlése szerint.- Az ingatlanban található helyiségek: szoba 17 m2 laminált padlóburkolattal, nappali 20 m2 parketta padlóburkolattal, konyha és étkező (új) 15 m2 parketta padlóburkolattal, konyha (régi) 13 m2 járólap padlóburkolattal, előszoba 9 m2 járólap padlóburkolattal, fürdőszoba és wc 8 m2 járólap padlóburkolattal, wc 1,5 m2 járólap padlóburkolattal, előtér 1,5 m2 járólap padlóburkolattal, zárt teraszok 5 m2 és 4 m2 járólap és beton padlóburkolattal, kazánház 11 m2 beton padlóburkolattal.- A  1482 m2-es telken még további melléképületek, tárolók és fedett autóbeálló találhatók. Állattartásra, konyhakertnek vagy parkosított udvarnak is alkalmas. A mérete lehetővé teszi ezen lehetőségek közül többet is.A környék jellemzői:- Csendes, nyugodt környék, a település szélén. Két nagyváros között helyezkedik el (Szolnok és Abony). Az M4-es autóút 5 km-re halad el a település mellet, így a főváros is 45 perc alatt kényelmesen elérhető. - A közelben több munkalehetőség van, és a környező városok ipari parkjaiban is könnyen lehet munkahelyet találni. Bejárásról a cégek ingyenes buszjáratokkal gondoskodnak.  - Az ingatlant kisebb családoknak és idősebb házaspároknak egyaránt ajánljuk. Csendes nyugodt környéken, a friss levegőn található. CSOK felvételére alkalmas./A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Amennyiben az  182100166 eladó Újszászon családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!Irodánk teljeskörű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.CasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Terasz
4m²
Terasz
5m²
Konyha
13m²
Előszoba
9m²
Előszoba
1m²
Wc
1m²
Fürdőszoba
8m²
Konyha
15m²
Szoba
20m²
Szoba
17m²

Elhelyezkedés

Újszász


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6542211


+36 20

Ingatlannet kód: NET6542211

Az általad megtekintett eladó Újszászi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 33 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 104 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 482 m². További jellemzői: az építés éve 1983, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (egyéb). A családi ház ára 21,9 millió Ft, négyzetméter ára 210 577 Ft, ami az Újszászi átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hegedűs Csaba referens a CasaNetWork Jászberény irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6542211. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Újszász ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.