star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Üllő

  • 89 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 384 m²

    telek

Vételár:

47,5 millió Ft

Eladó ház Üllő

  • 89 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 384 m² telek

  • Eladó ház Üllő

  • 89m²


Ár:

47 500 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok Üllőn egy KÉTGENERECIÓS, 72 m2-es 3 hálószobás + nappali kialakítású, téglaépítésű, szigetelt családi házat a hozzátartozó 384 m2-es telekkel.

Jelenlegi formájában az ingatlan CSOK plusz igénylésére NEM ALKALMAS!

A ház az elmúlt évben teljes műszaki és esztétikai felújításon esett át.
Az ingatlanon belül megújult a teljes elektromos hálózat, új nyílászárók kerültek beépítésre és a járólapokat is lecserélték.
A fűtésről új gázcirkó gondoskodik, valamint egy hűtő - fűtő klíma is felszerelésre került.

A házban két lakrész lett kialakítva, mindkettőben külön bejáratú szobák, konyha étkezővel valamint egy - egy fürdőszoba kapott helyet.
A hátsó lakás emeleti részén egy szobát alakítottak ki, melyet külső lépcsőn tudunk megközelíteni.

Az első lakás helységei:
- konyha + étkező 20 nm
- szoba 17 nm
- szoba 10 nm
- előszoba 5 nm
- fürdő + Wc 6 nm

A második lakás helységei:
- konyha + étkező 7 nm
- szoba 18 nm
- előszoba 4 nm
- közlekedő 5 nm
- fürdő 4 nm

Emelet helységei:
- szoba 8 nm

Kívülről az ingatlan 10 cm-es szigetelést kapott. Az ház színe már az új tulajdonos ízlésére lesz bízva. A felújítások során a tetőszerkezet is megújult, teljesen új lemeztetőt kapott.

Az udvar hátsó részében mobilgarázs, csatornába kötött WC és egy tároló is található.

Tömegközlekedés szempontjából nagyon jól megközelíthető. Az 580-as busz pár lépésre van, ami Kőbánya - Kispest metróállomásig közlekedik.

Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal, örömmel mutatom Önnek! Á.CS. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 356177


Elhelyezkedés

Üllő, Pesti út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6548357


Az általad megtekintett eladó Üllői (Pesti út) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 89 m², míg a hozzá tartozó teleké 384 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 47,5 millió Ft, négyzetméter ára 533 708 Ft, ami az Üllői átlaghoz képest 21%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Árvai Csilla referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6548357. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Üllő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.