star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Üllő

  • 95 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 570 m²

    telek

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó ház Üllő

  • 95 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 570 m² telek

  • Eladó ház Üllő

  • 95m²


Ár:

69 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
udvarban
Bútorozott
Nem
Költözhető
Megegyezés szerint
Kilátás
Udvari
Energia besorolás
E
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

Eladó 94,07 négyzetméteres, 3 szobás, 2 fürdőszobás családi ház Üllő városközpontjához közel, két fedett terasszal, kocsi beállóval, elektromos kapuval, rendezett kerttel.

 

Az ingatlan egy része az 1960-as éveken épült, vegyes falazatú (előszoba 12 nm, két lakószoba 15 nm és 20 nm, fürdőszoba+wc). 2009-ben bővítéssel hozzáépítésre került tégla falazattal 20 nm-es konyha+étkező, kamra (6nm) és 19 nm-es lakószoba, mely jelenleg nappaliként használt. Dupla komfort miatt a tavalyi évben további 1 fürdőszoba (zuhanyzó+WC) került kialakításra.

A nappali fölötti rész beépíthető, 10 nm lakószobává alakítható.

A falazat 10 cm dryvit szigeteléssel van ellátva, cseréptetős födém alatt a padlástéren is 10 cm-es szigetelés lett lefektetve. A ház beszínezése az új tulajdonosra vár.

A házhoz tartozik két fedett terasz (9nm és 40 nm). Az udvarra két kocsi beállására van lehetőség. A fűtésről gázcirkó gondoskodik és az ingatlan riasztórendszerrel felszerelt.

A rendezett kert a ház mögött, az utcától távol helyezkedik el.

A közelben játszótér, óvoda, gyógyszertár, élelmiszerboltok gyalogosan is könnyen megközelíthetőek.


Elhelyezkedés

2225, Üllő, Hajcsár utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6648654


Az általad megtekintett eladó Üllői (Hajcsár utca ) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 95 m², míg a hozzá tartozó teleké 570 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 735 789 Ft, ami az Üllői átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Hanzel Nikoletta hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648654. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Üllő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.