star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Üllő

  • 89 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 525 m²

    telek

Vételár:

69,7 millió Ft

Eladó ház Üllő

  • 89 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 525 m² telek

  • Eladó ház Üllő

  • 89m²


Ár:

69 700 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2005
Szobák száma
4
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Üllő egyik aszfaltozott mellékutcájában kínálok megvételre, hangulatos környezetben, egy belső 2 szintes nettó 89 nm -es duplakomfortos családi házat 525 nm -es telken.

A ház 2005-ben épült tégla falazattal, betoncserép fedéssel. Az ingatlanba egy tágas előszobába lépünk be, amelyből külön nyílik egy kézmosóval ellátott mellékhelység és a hatalmas nappali étkező.
A nappaliban talható egy hangulatos fa tüzelésű kandalló, mely a téli estéken igazi megnyugvást adhat. Továbbá innen nyílik egy boltívvel elválasztott konyha, illetve a hátsó teraszra is innen juthatunk ki. A földszinten található még egy kádas fürdőszoba. Az emeletre egy kényelmes betonlépcső vezet ahol találhatunk 3 db 9 nm-es hálószobát továbbá szintén egy kádas fürdőszobát, wc-vel. Otthonunk melegét és melegvízellátását gázcirkó biztosítja. Műanyag 2 rétegű nyílászárók lettek beépítve melyek redőnnyel és szúnyoghálóval vannak ellátva. Az ingatlanhoz tartozik még egy 18 nm- es fűtött garázs, mely elhelyezkedésének köszönhetően akár igény szerint szobává alakítható. Udvara rendezett, hangulatos, parkosított. Kettő darab terasz is helyet kapott illetve egy kerti sütögető mely téglából épült. A ház mögött kis veteményes kert található. Az ingatlan per/teher és igénymentes.

Amennyiben felkeltettem, az érdeklődését, hívjon bizalommal!
Vásárlását díjmentes bank független hitelügyintézéssel és jogi tanácsadással segítjük.
Az ingatlan rugalmasan megtekinthető.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Fürdőszoba
5.5m²
Szoba
9m²
Szoba
9m²
Szoba
9m²
Terasz
18m²
Terasz
10m²
Előszoba
5.5m²
Fürdőszoba
6.5m²
Konyha
7m²
Szoba
30m²

Elhelyezkedés

Üllő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6651137


Otthon Centrum - Gyömrő

Otthon Centrum - Gyömrő

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Üllői családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 89 m², míg a hozzá tartozó teleké 525 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 69,7 millió Ft, négyzetméter ára 783 146 Ft, ami az Üllői átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Gál Krisztián referens az Otthon Centrum - Gyömrő irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6651137. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Üllő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.