star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Üllő

  • 157 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 919 m²

    telek

Vételár:

92 millió Ft

Eladó ház Üllő

  • 157 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 919 m² telek

  • Eladó ház Üllő

  • 157m²


Ár:

92 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
5 (2 + 3)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladó Üllőn, egy 2007-ben épült családi ház.
A panorámás, különálló, 127m2-es ingatlan, amely 919m2-es telken helyezkedik el. Egy plusz 30m2-es különálló kis ház kíséri, teljes felszereltséggel.

**ÉPÜLET JELLEMZŐI **

A 157 m2-es, kétszintes ház, B 30-as téglából épült külső 15cm-es szigeteléssel. Különlegessége a 30 m2-es különálló kis ház mellett a 35 m2-es fedett szaletli, melyhez külön WC tartozik. Ezen felül természetesen saját garázs, terasz és egy 30m2-es nyári konyha is a ház részét képezi.

**AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL**

Az ingatlan belső terét 4 tágas és napfényes szoba tölti ki.
Műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval, valamint tetőtéri ablakok árnyékolóval szereltek.
FENNTARTÁSA KÉNYELMES és KÖLTSÉGHATÉKONY. A fűtést és a meleg víz-ellátást kombi cirkó szolgáltatja, valamint egy vegyes tüzelésű kazán. A hőleadás padlófűtéssel és a radiátorokon keresztül történik. A hűtő-fűtő klímának köszönhetően a nyári hónapok is kellemesen eltölthetők. A biztonságérzetett kiépített riasztó és kamera rendszer szolgáltatja.

**INGATLAN HELYSZÍNE**

Üllő csodálatos zöldövezetében, csendes utcájában található ez a lenyűgöző családi ház. Az ingatlan kitűnő helyen épült, hiszen könnyedén és gyorsan elérhetők a város szolgáltatásai, központi helyek mind autóval, mind gyalogosan. Tökéletes választás azoknak a családoknak, akik szeretik a nyugalmat és a kertvárosi életérzést, de mégsem szeretnének messze lenni a város pezsgő életétől.

**A KÖRNYÉK JELLEMZŐI**

Üllő igazi családbarát környezet, néhány percre található az iskola, óvoda, bevásárlási lehetőségek, míg a közelben park, játszótér, fitnesz és sportolási lehetőségek széles választéka hozzájárul a kellemes mindennapokhoz. A tömegközlekedési összeköttetések kiválóak, így a központi helyszínek gyorsan elérhetők.

Kihagyhatatlan ajánlatok: CSOK+, állami kamattámogatású lakáshitel. Az ország szinte összes bankjának a hiteleit is kínáljuk, egyedi, általunk igénybe vehető kedvezményekkel, díjmentes ügyintézéssel.

Amennyiben felkeltette a meghirdetett ingatlan az érdeklődését, keressen bizalommal. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 367447


Elhelyezkedés

Üllő, KÉTGENERÁSIÓS CSALÁDI HÁZ!


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6651765


Az általad megtekintett eladó Üllői (KÉTGENERÁSIÓS CSALÁDI HÁZ!) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 3 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 157 m², míg a hozzá tartozó teleké 919 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 92 millió Ft, négyzetméter ára 585 987 Ft, ami az Üllői átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szuhai Zoltán referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6651765. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Üllő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.