star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Úrhida

  • 130 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 780 m²

    telek

Vételár:

93 millió Ft

Eladó ház Úrhida

  • 130 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 780 m² telek

  • Eladó ház Úrhida

  • 130m²


Ár:

93 000 000 Ft

Építés éve
2024
Szintek
1
Szobák száma
3
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

ÚRHIDÁN ÚJ ÉPÍTÉSŰ nettó 130 nm-es TÉGLA családi ház, garázzsal, tárolóval, terasszal ELADÓ!
A jelenleg még épülő 3 szoba + nagy nappalis ház, magas műszaki felszereltséggel és kiemelkedő anyaghasználttal, Úrhida egy nagyon csendes utcájában található, A telek 780 nm. A házhoz tartozik, egybe épülve egy 16 nm-es garázs és egy 9 nm-es tároló is. 
Ár.: 93 M    Tel.: 06-20-252-0622 Az átadás várható időpontja 2024. Augusztus!
AZ INGATLANRA CSOK PLUSZ IGÉNYELHETŐ, így kedvezményes hitellel és illetékmentesen is megvásárolható!
HÁZ LEGFŐBB JELLEMZŐI:
-Teljes méret Bruttó 165 nm, Nettó 130 nm, a fűtött garázzsal és tárolóval együtt.
-Lakótér Nettó 104 nm
-Elrendezése. Nappali-konyha-étkező egy légtérben (33 nm), 3 külön nyíló hálószoba (9.5 nm, 13.3 nm, 14.4 nm),van a házban egy fürdőszoba wc-vel és káddal, és egy wc kézmosóval, illetve egy plusz háztartási helyiség melybe akár további wc + zuhanyzó is kérhető, kialakítható.
Műszaki leírás:
Az ingatlan 30 cm-es külső, és 20 cm-es belső falai Okos Porotherm téglából (a tégla belső hang és hőszigeteléssel van ellátva szerkezetileg) épülnek, melyekre 15 cm-es grafitos külső hőszigetelést kerül pluszba.
Mit is jelent az okos tégla ?  40-60%-kal jobban hőszigetel!
A nyílászárok Salamander BluEvolution 82 típusúak, ami innovatív technológia és az energiahatékonyság legjobb hővédelmi paramétereinek ötvözése. Ez a speciális 6 kamrás PVC rendszerű ablak, több pontos megbízható gumitömítéssel, 3 rétegű üvegezéssel az egyik legjobb, hőszigetelési értéket tud a műanyag ablak piacon! A Salamander-blueEvolution 82 ablakok az egyik legmagasabb energetikai hatást biztosítják, ugyan így a legnagyobb energia megtakarítást, ezáltal csökkentve a fűtési költségeket!
Elektromos redőny kiállással felszerelve készűlnek.
H-tarifa kiépítése és bekötése a hűtő-fűtő klímaberendezésekhez minnél gazdaságosabb üzemeltetéséhez.
A házban minden helyiségben padlófűtés kerül kialakításra hőszívattyús rendszerrel.
(A kivitelező teljes körű 5 éves garanciát vállal.)
Teljes műszaki leírásért keressen bizalommal! 
A HÁZ belső elrendezése:
Egy akadálymentesített kis fedett teraszról lépünk be a házba, a nagy méretű antracit színű biztonsági bejárati ajtón. Elöszőr egy kényelmes méretű előszobába, majd egyenesen az amerikai konya-nappali részbe jutunk, ami nagyon világos a nagy ablakoknak és teraszajtónak köszönhetően. A terasz méretét tekintve ideális baráti-családi partikra.
A 3 hálószobás ház fürdőszobájában kád és zuhanykabin is van tervezve wc-vel, ezen kívül pedig lesz egy önálló wc kézmosóval.
Az épület jellemzője a világos terek a rendkívűl átgondolt élhető otthon. A ház garázs felöli részén egy mosókonyha van, amibe igény szerint kérhető wc és zuhany is. Ebből a helyiségből közvetlen lehet kijutni a garázsba. A házhoz tartozik majd egy nagy külső tároló, ikerházról van szó aminek a falai csak itt a tárólónál érintkeznek.
KÖRNYEZET:
A ház gyönyörű panorámával rendelkezik és a környékén sok az őzike, igazi természetközeli elhelyezkedés. Teljesen csendes, nyugodt forgalomtól mentes utca. Ennek ellnére az M7 autópálya 15 perc, Szabadbattyán központja 5 perc autóval. Aszfaltos út jelenleg a háztól 200 méterre található, de a közeljövőben az utca is végig le lesz aszfaltozva.
Fejlődő település réven sok minden megtalálható a faluban, óvoda, iskola, posta, gyógyszertár, orvosi rendelő is.
 A kivitelező teljesen kulcsrakész állapotban adja át az ingatlant.
KINEK AJÁNLOM:
Bátran merem ajánlani minden korosztálynak, akik menekülnének a város zajától és csendes helyen képzelik el az életet. Mivel még épülő házról van szó így elő a fantáziákat milyen is legyen belül.
A 3 szobának köszönhetően ideális nagy családosok számára, és fiatal pároknak, akik családalapítás előtt állnak.
Az átadás várható időpontja 2024. Augusztus!
Egyéb opcionálisan kérhető munkák:
- a telek kőrbe kerítése, és az autóbeállóhoz úszókapú beszerelése, 2.6 M Ft
- teljes tereprendezés, és teljes térkőburkolat lerakása 2.4 M Ft
I.á.: 93 M   Tel.: 06-20-252-0622
A HÁZ 20% BEFIZETÉSSEL LEKÖTHETŐ!
Vevőink, érdeklődőink számára az ingatlanközvetítés ingyenes!
AZ INGATLANRA CSOK PLUSZ IGÉNYELHETŐ, így kedvezményes hitellel és illetékmentesen megvásárólható!


Elhelyezkedés

Úrhida


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6624472


LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6624472

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Úrhidai családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 780 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fal építési anyaga tégla. A családi ház ára 93 millió Ft, négyzetméter ára 715 385 Ft, ami az Úrhidai átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Hajmasi Márti referens a LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6624472. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Úrhida ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.