star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Üröm

  • 180 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 896 m²

    telek

Vételár:

199 millió Ft

Eladó ház Üröm

  • 180 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 896 m² telek

  • Eladó ház Üröm

  • 180m²


Ár:

199 000 000 Ft

Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes

Az ingatlanról:

"Erdőszélén házikó, ablakában ÚJ lakó"

Amennyiben szeretne Ön lenni az ÚJ lakó kérem, olvassa el ezt a hirdetést!

Üröm-Sadove részén kínálom megvételre, első tulajdonostól, ezt a saját részre épített egedi otthont.
A minőségre az Ubrankovics név a garancia, panorámás ÖKOHÁZ, "illatos" faház, melynek fenntartási költsége szinte 0 Ft.
10 kw napelem a tetőn, melyet 2 éve telepítettek, extra vastag fagyapot + kőzetgyapot szigetelés a falban és cellulóz a tetőn, lélegző vakolattal kombinálva biztosítja az egészséges klímát.
A legmodernebb hőszivattyús rendszer alacsony hőmérsékleten nagy felületen (mennyezet és padlófűtés) keringeti a vizet ezért hűtésre- nyáron a kellemes klímát tudja tartani, egészségesen (a klímaberendezésekkel ellentétben..) és fűtésre egyaránt alkalmas. Hatalmas 3 rétegű, a legvastagabb thermo nyílászárók kerültek beéptére a tetőtérben is, hogy nagyon tágas, világos legyen.
2017. decemberi átadású, még az apróbb dolgok el sem készültek benne, viszont kipróbáltan minden működik.
Cserépkályhának / kandallónak kiépített kémény a ház közepén, amely alternatív fűtésként az egész ház fűtésére alkalmas lehet. Hővisszanyerős szellőztetés csőhálózata kiépítve.
Központi porszívórendszer csőhálózata kiépítve.
Gázcsonk a telken.
Fúrt kút van, locsolásra is alkalmas.
A környéken csatorna nincs, biológiai szennyvíztisztító van - alacsony vízköltség, beépítve alulról is locsolja a kertet, évente maximum 1x kell szippantani.
Ősfás (gyümölcsfák, fenyők, tuják, veteményes) parkosított, vakondhálózott, automata locsolórendszerrel ellátott kert, újonnan épült, családias övezetben, madárcsicsergős tájvédelmi körzet közvetlen közelében, 20 méterre az erdőtől.
Az új tulajdonosnak könnyű a saját ízlésére formálni.

Amennyiben a természet közelségét keresi, a megújuló energiékat részesíti előnyben és nem idegen Önnek ez a fajta építési mód, akkor nyomban hívjon és jöjjö el, nézze meg személyesen ezt az ingatlant!

Hitelre vásárló ügyfeleinknek teljeskörű, ingyenes, bank semleges ügyintézéssel állunk rendelkezésére. Irodánk ügyvédje pedig kedvező díjszabással vállalja az adásvételi szerződés elkészítését.
Amennyiben még el kell adnia ingatlanát, kérem, tiszteljen meg bizalmával és kérje, nagy tapasztalattal rendelkező, az aktuális árakkal tisztában lévő, irodánk ajánlatát.

G.J. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 333782


Elhelyezkedés

Üröm, Üröm, Sadove


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6314839


+36 30

Ingatlannet kód: NET6314839

Az általad megtekintett eladó Ürömi (Üröm, Sadove) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 896 m². További jellemzői: a fal építési anyaga könnyűszerkezetes, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 199 millió Ft, négyzetméter ára 1 105 556 Ft, ami az Ürömi átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Gombár János referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6314839. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Üröm ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.