star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Üröm

  • 137 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

138,23 millió Ft

Eladó ház Üröm

  • 137 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó ház Üröm

  • 137m²


Ár:

138 230 000 Ft

Építés éve
2023
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
új építésű
Parkolás
udvarban

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Hivatkozási szám: 304779
Az ürömi Ezüsthegyen egy zárt lakóparkban, az Ezüsthegy Villaparkban található ez a csodás ikerház, egy 700 m2-es telken. A panorámás ingatlanok egymástól kellemes távolságra állnak, megfelelő magánszférát biztosítva lakóinak.

A Villapark Üröm észak-keleti részén, egy zárható kapuval határolt, biztonságos és családias területen fekszik, Budapest határától mindössze 5 kilométerre. Kényelmes távolságra a fővárostól, mégis gyönyörű zöld környezetben. Autóval 20, tömegközlekedéssel 50 percre a pezsgő belvárostól.

A településen minden megtalálható, ami a hétköznapokhoz szükséges. Üzletek, drogériák, iskolák és óvodák, valamint a kikapcsolódni vágyók számára számos étterem és programlehetőség is elérhető. A kirándulást kedvelők számára megannyi túraútvonal és barlang áll rendelkezésre a Pilisben és a szomszédos Rókahegyen. A szentendrei korzó és a Skanzen kiváló választás egy hétvégi kikapcsolódáshoz a családdal. Parkolásra az épület mellett került kialakításra 2 autónak megfelelő parkoló, melynek ára 7.000.000 ft.

Az épület tervezése során nagy figyelmet fordítottak a környezetvédelemre és a megújuló energiaforrások hatékony kihasználására, így az a 21. század kívánalmainak maximálisan megfelel, és a ház fenntartási költségei is alacsonyabbak. Hőszivattyús fűtés-hűtés rendszer, automata öntözőrendszer, videó kaputelefon, három rétegű ablakok, Mabisz minősítésű bejárati ajtó, Zsaluzia előkészítés található a házban. A beépítésre került szerelvények, burkolatok, mind magas minőségű termékek, és az épület AA+ besorolású energiatanúsítvánnyal rendelkezik.

Ha felkeltettem érdeklődését, kérem keressen az elérhetőségeinken


Elhelyezkedés

Üröm


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6558951


+36 30

Ingatlannet kód: NET6558951

Az általad megtekintett eladó Ürömi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 137 m². További jellemzői: az építés éve 2023. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 138,23 millió Ft, négyzetméter ára 1 008 978 Ft, ami az Ürömi átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Zalai Zsolt referens az Andersen Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6558951. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Üröm ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.