star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Üröm

  • 165 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 235 m²

    telek

Vételár:

199,9 millió Ft

Eladó ház Üröm

  • 165 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 235 m² telek

  • Eladó ház Üröm

  • 165m²


Ár:

199 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Kiváló lehetőség Ürömön a Táborföldi Lakóparkban!

Üröm méltán népszerű részén a Táborföldi Lakóparkban kínálunk eladásra kertes, családias környezetben egy 2007-ben épült, 2023-ban igényesen, jól átgondolt minőségi anyagok felhasználásával felújított lakást.
Az ingatlan 125 m2-es, melyhez egy szépen gondozott, 235 m2-es privát kert tartozik, valamint egy 40 m2-es saját garázs.

A földszinten található a nappali, az olasz tervezésű STOSA Cucine konyha (Whirlpool gépekkel), valamint az étkező, vendégszoba és egy mosdó.

A kert felé nyíló ajtók szúnyoghálóval és elektromos redőnnyel vannak felszerelve. Az emeleten található egy tágas hálószoba (20m2) egyedi tervezésű beépített gardróbszekrénnyel, valamint két kisebb szoba (9,74 m2 és 8,3 m2). Az emeleten továbbá még egy nagyobb méretű fürdőszoba található, melyben esőzuhany, külön kád és nagy mosdó lett kialakítva, beépített szekrényekkel. Mindkét emelet klímával van ellátva.

Az ingatlan alsó részén található egy külön bejáratú, kétállásos garázs, mely polcokkal és tárolóhelyekkel van felszerelve, valamint BWT víz lágyítóval. A garázs hideg időben fűthető.

A kertben egy L alakú terasz található külön étkező-, nappali- és főzőtérrel, egy kerti tárolóval. Az öntözőrendszer egész évben jó állapotban tartja a kevés karbantartást igénylő zöld teret.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, további információra lenne szüksége, hívjon bizalommal!

INGYENES hitel tanácsadás!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.

ID:366430 ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 366601


Elhelyezkedés

Üröm, Damjanich utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6644587


+36 30

Ingatlannet kód: NET6644587

Az általad megtekintett eladó Ürömi (Damjanich utca) sorház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A sorházról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 165 m², míg a hozzá tartozó teleké 235 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A sorház ára 199,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 211 515 Ft, ami az Ürömi átlaghoz képest 22%-kal magasabb. Az ingatlant Füredi Felícia referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6644587. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Üröm ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.