star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Uszód

  • 150 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 178 m²

    telek

Vételár:

27 millió Ft

Eladó ház Uszód 1. kép

Eladó ház Uszód

  • 150 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 178 m² telek

  • Eladó ház Uszód

  • 150m²


Ár:

27 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
2 garázs
Légkondícionáló
van
Melléképület
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Költözhető
Megegyezés szerint
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Udvari
Belmagasság
3m alatt
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

 

 

 

 

Ár: 27.000.000. Ft

Bács-Kiskun vármegye Uszód településén TULAJDONOSTÓL családi ház teljes bútorzattal eladó. Az ingatlan 1178 m2 össz telekterületen 150 m2 lakóházzal számos mellék épülettel valamint egy betonalapon 58 m2 dupla garázzsal rendelkezik. Az épület vegyes falazatú, teljes körű külső, belső felújításon esett át. Külső felújítás keretében a tetőszerkezet és hajalás teljes cseréje történt, valamint 15 cm mennyezeti hőtükrös, kőzetgyapot szigetelést, és 5 cm külső fal szigetelés valamint színezést kapott. Nyílászárói új műanyag nyílászárók redőnnyel. Az ingatlan összközművesített, víz, villany vezetéket cserélték 32A nappali és 32 A éjszakai vezérelt áram biztosítja a megfelelő ellátást. Az épületben kialakításra került egy előszoba, három szoba, konyha + étkező víztisztító berendezéssel, kamra, nappali, fürdőszoba melyben fürdőkád és külön zuhanykabin is kialakításra került. A zuhanyban külön padlófűtés teszi még kellemesebbé a zuhanyzást. Külön helységben kapott helyet a toalett. Az épület alatt található egy 23 m2 fűthető, szellőztethető pince mely baráti társaság fogadására, pihentető időtöltésre lett kialakítva. Az otthon melegéről gáz cirkó kazán gondoskodik radiátor hőleadással, mely távolról is vezérelhető, a meleg víz ellátást villanybojler biztosítja. Az ingatlan kimagasló felszereltséggel rendelkezik: Optikai szálon vezérelt TV, internet, Inverteres klíma, aktív szenes szellőztetőrendszer, kamerarendszer, mely távolról is vezérelhető, és elektromos kapu. Az épület folytatásában egy 16 m2 külön bejárattal rendelkező funkcionális helység lett kialakítva mely ideális lehet nyári konyhának, esetleg műhelynek. Az ingatlan jelenlegi állapotát tekintve azonnal költözhető parkolás ingatlanon kívül és belül is jól megoldott az udvar kialakításának köszönhetően nagy befogadó képességű, illetve parkosításra kiválóan alkalmas. Az ingatlan több irányból is jól megközelíthető.

Uszód közvetlen a Duna partján fekvő település melyhez a legközelebbi város Kalocsa, de könnyen elérhető a közkedvelt Szelidi-tó is. A településen többek között, iskola, óvoda, bölcsőde,egészségház, posta, műfüves és zöld füves nagy focipálya, korszerű fitnesz park és játszótér is található. Pár perc sétával már a Duna partján sétálhatunk, kirándulhatunk, valamint ideális horgászhely.

Elsősorban készpénzes vevők jelentkezését várom!

Érdeklődni: +36705195196

 


Elhelyezkedés

6332, Uszód, Mátyás király utca 29


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6631878


HASONLÓ INGATLANOK


5 900 000 Ft

Uszód, Deák Ferenc utca

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 54m²

Ingatlannet kód: 6631878

Az általad megtekintett eladó uszódi (Mátyás király utca 29) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 178 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 27 millió Ft, négyzetméter ára 180 000 Ft, ami az uszódi átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant András Dankó hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6631878. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Uszód ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.