star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vác

  • 120 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 100 m²

    telek

Vételár:

74,9 millió Ft

Eladó ház Vác

  • 120 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 100 m² telek

  • Eladó ház Vác

  • 120m²


Ár:

74 900 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

VÁCON ELADÓ JÓ ÁLLAPOTÚ ÖRÖKPANORÁMÁS, ERKÉLYES, TERASZOS, SZUTERÉNES SORHÁZI LAKÁS!

Megvételre kínálok Vác-Alsóváros részén egy keleti fekvésű, belső 3 szintes, 3 szoba + nappali, 120 nm-es, teraszos, erkélyes, pincével és garázzsal rendelkező, világos sorházi lakást.

Az épület 1984-ben épült téglából, cserép fedéssel, beton födémmel. 2019-ben a lakás alsó szintje teljes esztétikai felújításon ment keresztül. Az ingatlan fűtése történhet gáz cirkóval, illetve vegyes tüzelésű kazánnal. Meleg víz ellátását gáz bojler biztosítja.
Tetőtér igény szerint beépíthető. A pincében van egy tároló, ami kamraként használható és egy garázs rész, amibe kényelmesen lehet kettő autóval beállni.

Közös udvar teszi lehetővé a további parkolást és kikapcsolódást, pihenést. A szomszédok kedvesek, barátságosak.

A környék csendes, nyugodt, lehetőséget nyújt kiránduláshoz.

Kisebb lakás a vételárba lehetséges értékegyeztetéssel.

Infrastruktúrája kiváló, 10 perc sétára van a vasútállomás, ahol Budapest Nyugati pályaudvarra a zónázó vonattal 26 perc alatt beérhetünk. 2 perc sétára található a város helyi buszmegállója.
Autóval pár perc alatt elérhető a 2-es főút és M2-es autóút.

Közelben boltok, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, Jávorszky Ödön Városi Kórház, állatkórház, éttermek, játszótér, színház, idősek otthona, benzinkút.

Az ingatlan PER és TEHERMENTES!

INGYENES a hiteltanácsadás is!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa.

Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését, várom a hívását, akár hétvégén is. S.Z.E. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 347879


Elhelyezkedés

Vác, Vác Alsóváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6481304


Steiberné Zelenka Elvira

Steiberné Zelenka Elvira

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6481304

Steiberné Zelenka Elvira

Steiberné Zelenka Elvira

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó váci (Vác Alsóváros) sorház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A sorházról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 100 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A sorház ára 74,9 millió Ft, négyzetméter ára 624 167 Ft, ami a váci átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Steiberné Zelenka Elvira referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6481304. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vác ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.