star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vácegres

  • 98 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 645 m²

    telek

Vételár:

29,99 millió Ft

Eladó ház Vácegres

  • 98 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 645 m² telek

  • Eladó ház Vácegres

  • 98m²


Ár:

29 990 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

FELÚJÍTANDÓ CSALÁDI HÁZ FALUSI CSOKOS TELEPÜLÉSEN!!!

Megvételre kínálok egy nettó 98, bruttó 122 nm-es, 645 nm-es telken, Vácegres szélén épült, délkeleti fekvésű, felújítandó családi házat.

Az épület vasbeton alapra épült a 90-es évek elején, 45-ös porotherm téglából. A házra vasbeton födém került, és agyagcserép héjazat. A tetőtér beépíthető, de a tető is felújításra szorul. Az épületben 2 új nyílászáró van, a többi cserére szorul. A ház körülbelül 10 évvel ezelőtt kisebb esztétikai felújításon esett át, ami a közlekedőn látszik.

Az ingatlan belülről tágas, 3 nagy szobából, egy fürdőből, egy konyhából és a közlekedőből áll. A gáz és a csatorna a telken megtalálható közvetlen a ház mellett, a víz és villany viszont jelenleg is működik az épületben. A telken belül található ezen kívül egy nagy emésztő és egy régi szerelőakna. Az épület üres, bútorozatlan.

Az ingatlantól 10 perces séta távolságon belül található orvosi rendelő, élelmiszerüzlet, iskola és óvoda is, de kocsival nagyobb városok - Aszód, vagy Veresegyház - is negyed óra alatt elérhetőek.

INGYENES hiteltanácsadás! CSOK Ügyintézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Az ingatlan CSOK PLUSZ, de akár FALUSI CSOK képes lehet. Az épületen van mit felújítani, az ára IRÁNYÁR.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! Sz.L. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 364445


Elhelyezkedés

Vácegres, A természet mellet


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6624671


HASONLÓ INGATLANOK


36 900 000 Ft

Vácegres, csendes utcában

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 108m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6624671

Az általad megtekintett eladó vácegresi (A természet mellet) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 98 m², míg a hozzá tartozó teleké 645 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 29,99 millió Ft, négyzetméter ára 306 020 Ft, ami a vácegresi átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szénási Lajos referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6624671. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vácegres ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.