star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vácrátót

  • 100 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 637 m²

    telek

Vételár:

67,5 millió Ft

Eladó ház Vácrátót

  • 100 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 637 m² telek

  • Eladó ház Vácrátót

  • 100m²


Ár:

67 500 000 Ft

Építés éve
2023
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

A beltér:

Vácrátóton új építésű panorámás családi ház eladó!

VÁCRÁTÓTON, ÖSSZKOMFORTOS, FÖLDSZINTES, NAGYTERASZOS ÖNÁLLÓ családi házat kínálunk eladásra!
Képzelje el, milyen lehet gyönyörű környezetben, új otthonban a város zajától távol élni, ahol mégis minden elérhető közelségben van!
A ház alapterülete terasz nélkül 88 m2, a terasz területe 12,11 m2. Az ingatlan tágas 22,79 m2-es nappali, konyha-étkező résszel kialakított, három világos hálószobával, egy kádas fürdőszobával, külön WC-vel, előszobával. Gépkocsi beállási lehetőséggel, elektromos kapubeállóval. Illetve a riasztórendszer, kábel TV előkészítése is a terv részét képezi.

A ház kitűnő minőségben, magas műszaki tartalommal épül 30-as téglából + 12 cm-es külső Dryvit rendszerű és grafitos hőszigeteléssel, betoncserép héjazattal.
Alaprajza jól tervezett, logikus elosztású.
Hőszivattyús fűtési,- melegvíz ellátási rendszerrel, padlófűtéssel kerül kialakításra. A homlokzatokra 5 kamrás nyílászárókat építenek be elektromos redőny előkészítéssel.
. Az áramellátás földkábelen 1x32 A terhelhetőséget biztosít.
A burkolatok (hideg 6. ezer Ft/m2 meleg 4. ezer Ft/m2-ig), szaniterek (max. 245. ezer Ft-ig), falszínek (fehér, vagy fehérből kikeverhető világos színek), beltéri ajtók (50. ezer Ft/ db + kilincs 6. ezer Ft / db) pedig az Ön igényei szerint alakíthatóak.
A ház körüli járófelületek, autóbeálló viacolor burkolással készül. A térkő 5.500 Ft/m2-es árig szintén választható.

Az ingatlan kulcsrakész állapotban BB jelű energetikai tanúsítvánnyal kerül átadásra szaniterekkel, burkolatokkal, belső ajtókkal együtt. A ház egy 1274 m2-es telekre épül, másodmagával, mind a két családi háznak természetesen, külön bejárata van, mind a két ház gyalogosan is és gépkocsival is az utcafrontról megközelíthető.
Az ingatlant megtekinthető referencia munkákkal rendelkező, megbízható kivitelező építi. A hirdetésben szereplő fotók tájékoztató jellegűek, egyedi igények jelzésére van még van lehetőség.

Az Ingatlanra az CS.O.K, a Babaváró, az illetékmentesség és a ÁFA visszatérítés igénybe vehető. Hitel és kedvezmények igénylésének menetében.

Díjmentesen segítünk önnek, hogy mihamarabb be tudjon költözni családjával új otthonába.
Ha a vásárláshoz még el kell adni jelenlegi ingatlanát annak értékesítését kedvezményes, kiemelt feltételek mellett vállalom.

Az ingatlan előre egyeztetett időpontban akár hétvégén is megtekinthető!


Elhelyezkedés

Vácrátót


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6502346


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6502346

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó vácrátóti családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 637 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 67,5 millió Ft, négyzetméter ára 675 000 Ft, ami a vácrátóti átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Moys-Szabó Tünde referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6502346. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vácrátót ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.