star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vácrátót

  • 103 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 450 m²

    telek

Vételár:

72,9 millió Ft

Eladó ház Vácrátót

  • 103 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 450 m² telek

  • Eladó ház Vácrátót

  • 103m²


Ár:

72 900 000 Ft

Építés éve
2023
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

A beltér:

Vácrátóton, újonnan parcellázott, kiépített lakóparkban 3 háló + amerikai konyhás, új építésű családi ház eladó!

Vácrátót szélén, pár éve kiépült lakóparkban, megbízható, 16 éve a szakmában lévő, több referencia munkával rendelkező és helyben megtekinthető építtető/beruházó cég által tervezett és kivitelezett, modern, energiatakarékos, kiváló műszaki tartalommal épült családi házak eladóak egyelőre megrendelésre.

A szóban forgó családi házakhoz tartozó telek kb. 450 nm, terasszal (12 nm) együtt összesen 103 nm, három hálószoba, egy fürdőszoba, amerikai konyhás nappali, kültéri fedetlen, viacolorozott autó beállási lehetőség tartozik hozzá.

Ebből az ingatlantípusból összesen 10 db fog épülni.

A konyhában 1db sütő, főzőlap, mosogatógép, elszívó elektromos csatlakozási lehetőség és 1 db hideg ill. melegvíz, szennyvíz csatlakozási pont kerül kialakításra.

A beruházó cég rendkívül rugalmas a belső kialakításában, a homlokzatkerítés, térkövek színében. Ennél a ház típusnál a kulcsrakész ingatlan is megtekinthető.

A ház 30-as téglafalakból épült, homlokzata 12 cm dryvit szigetelést kap, a nyílászárók 5 légkamrás fehér PVC alapú bukó-nyíló kivitelben lesznek.

Fűtése innovatív, a mai kor technikájának megfelelő, hőszivattyús rendszer fog gondoskodni H-tarifával, a helyiségekben padlófűtéssel. Igény esetén hőszívattyús fali hűtés is igényelhető.

A ház körüli járdák és a fedetlen autóbeállási lehetőség viacolor burkolással fog elkészülni.

Az új építésű ingatlanokra vonatkozó állami támogatások úgy mint, CSOK, babaváró, illetékmentesség és ÁFA visszaigénylés felvehetőek!

A fotókon különböző típusú, a beruházó cég által elkészült referencia ingatlanok találhatóak, amiket a helyszínen meg lehet tekinteni.

További részletes információk rendelkezésre állnak, vagy amennyiben szeretné az építkezést ill. referencia házakat megtekinteni hívjon!

Ára: 72.900.000.-

Hívását hétvégén is szívesen fogadom!

- CSOK és Hitelügyintézés,
- gyors és precíz hiteles energetikai tanúsítvány intézése,
- ingatlanügyekben tapasztalt ügyvédek, adásvételek leszervezése
- értékbecslés, ingatlan-érték meghatározás


Elhelyezkedés

Vácrátót


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6503828


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6503828

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó vácrátóti családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 103 m², míg a hozzá tartozó teleké 450 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 72,9 millió Ft, négyzetméter ára 707 767 Ft, ami a vácrátóti átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Oravecz Rozália referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6503828. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vácrátót ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.