star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vácrátót

  • 100 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 450 m²

    telek

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó ház Vácrátót

  • 100 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 450 m² telek

  • Eladó ház Vácrátót

  • 100m²


Ár:

69 900 000 Ft

Építés éve
2023
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

A beltér:

Vácrátóton, újonnan parcellázott, kiépített lakóparkban 3 háló + amerikai konyhás, új építésű családi ház eladó!

Vácrátót szélén, pár éve kiépült lakóparkban, megbízható, 16 éve a szakmában lévő, több referencia munkával rendelkező és helyben megtekinthető építtető/beruházó cég által tervezett és kivitelezett, modern, energiatakarékos, kiváló műszaki tartalommal épült családi házak eladóak egyelőre megrendelésre.

A szóban forgó családi házakhoz tartozó telek kb. 450 nm, terasszal (12 nm) együtt összesen 100 nm, három hálószoba, egy fürdőszoba, külön wc + mosdó, amerikai konyhás nappali, kamra, gardrób, háztartási helyiség és egy kültéri fedetlen, viacolorozott autó beállási lehetőség is tartozik hozzá.

Ebből az ingatlantípusból összesen 34 db fog épülni.

A konyhában 1db sütő, főzőlap, mosogatógép, elszívó elektromos csatlakozási lehetőség és 1 db hideg ill. melegvíz, szennyvíz csatlakozási pont kerül kialakításra.

A beruházó cég rendkívül rugalmas a belső kialakításában, a homlokzatkerítés, térkövek színében. Ennél a ház típusnál a kulcsrakész ingatlan is megtekinthető.

A ház 30-as téglafalakból épült, homlokzata 12 cm dryvit szigetelést kap, a nyílászárók 5 légkamrás fehér PVC alapú bukó-nyíló kivitelben lesznek.

Fűtése innovatív, a mai kor technikájának megfelelő, hőszivattyús rendszer fog gondoskodni H-tarifával, a helyiségekben padlófűtéssel. Igény esetén hőszívattyús fali hűtés is igényelhető.

A ház körüli járdák és a fedetlen autóbeállási lehetőség viacolor burkolással fog elkészülni.

Az új építésű ingatlanokra vonatkozó állami támogatások úgy mint, CSOK, babaváró, illetékmentesség és ÁFA visszaigénylés felvehetőek!

A fotókon különböző típusú, a beruházó cég által elkészült referencia ingatlanok találhatóak, amiket a helyszínen meg .lehet tekinteni.

További részletes információk rendelkezésre állnak, vagy amennyiben szeretné az építkezést ill. referencia házakat megtekinteni hívjon!

Ára: 69.900.000.-

Hívását hétvégén is szívesen fogadom!

- CSOK és Hitelügyintézés,
- gyors és precíz hiteles energetikai tanúsítvány intézése,
- ingatlanügyekben tapasztalt ügyvédek, adásvételek leszervezése
- értékbecslés, ingatlan-érték meghatározás


Elhelyezkedés

Vácrátót


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6503841


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6503841

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó vácrátóti családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 41 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 450 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 699 000 Ft, ami a vácrátóti átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Oravecz Rozália referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6503841. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vácrátót ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.