star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vanyarc

  • 80 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 300 m²

    telek

Vételár:

6,9 millió Ft

Eladó ház Vanyarc

  • 80 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 300 m² telek

  • Eladó ház Vanyarc

  • 80m²


Ár:

6 900 000 Ft

Építés éve
1955
Szobák száma
3
Fűtés
cserépkályha
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
vegyes

A beltér:

Nógrád vármegyében, a Cserhát egyik csendes völgyében megbújó faluban, -- Vanyarcon eladó egy azonnal beköltözhetó saroktelken lévő, részben felújított és átalakított parasztház.
A ház fűtése jelenleg kettő cserépkályhával történhet, de a gázcsonk a telken belül helyezkedik el. A faluban most történik a szennyvízcsatorna kiépítése, erre is hamarosan rá lehet kötni. A villany és a vízvezeték felújítása kb. 15 éve történt.
Az épület jelenlegi nagysága tovább bővíthető a tetőtér beépítésével, amelynek feltételei adottak.
A ház mögötti lankás domboldalban egy 20 nm-es pince várja a saját telken megtermelhető zóldséget-gyümólcsót, bort, pálinkát.
Elsősorban készpénzes vevők jelentkezését várjuk.
Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, további kérdéseire a megadott telefonszámon a hét minden napján szívesen válaszolok, a megtekintést pedig rugalmasan tudom szervezni.

Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt:
- Ingyenes hitelügyintézés
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Generál kivitelezés
- Lomtalanítás, kertgondozás
- Értékbecslés
Köszönjük, ha minket választ!


Elhelyezkedés

Vanyarc


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6586949


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


5 900 000 Ft

Vanyarc

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 63m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6586949

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó vanyarci családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 300 m². További jellemzői: az építés éve 1955, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cserépkályha. Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 6,9 millió Ft, négyzetméter ára 86 250 Ft, ami a vanyarci átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Molnár János referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6586949. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vanyarc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.