star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Várpalota

  • 66 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 180 m²

    telek

Vételár:

38 millió Ft

Eladó ház Várpalota

  • 66 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 180 m² telek

  • Eladó ház Várpalota

  • 66m²


Ár:

38 000 000 Ft

Építés éve
1960
Szobák száma
3
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Várpalotán , a Kálvárián, csendes, zöld övezetben, tégla sorházrész eladó. A 88 m2- s házban a földszinten egy nagyobb szoba, egy légtérben konyha + étkező , kamra és a mellékhelyiségek találhatóak. Az emeleten két hálószoba kapott helyet. Az udvaron különálló épületben egy garázs is tartozik az ingatlanhoz..
A tulajdonos a nyílászárókat ás a bejárati ajtót korszerű műanyag ablakokra cseréltette. Megújultak a víz , villany és szennyvíz vezetékek is. A padlót ízléses járólap borítja, a szobákban laminált parketta lett lefektetve. A teljes tetőszerkezet is megújult, új cserépfedést is kapott. A ház beton sávalapra épült, a válaszfalak téglából készültek, a födém, betonból.
A hőleadást gázcirkó kazán biztosítja, hőleadás radiátorokon keresztül történik, a meleg vizet villany bojler szolgáltatja.
Kis udvara rendezett, részben térkövezett.
Hangulatos, csendes otthon körózel a városközponthoz. Iskola , óvoda, buszmegálló 5 perc sétával elérhetó.
Érdemes megnézni!

Tekintse meg az ingatlanról készült videónkat az Otthon Centrum oldalán a H482159 regisztrációs számon.

Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Szoba
8m²
Fürdőszoba
6m²
Wc
1m²
Előszoba
6m²
étkező
17m²
Szoba
12m²
Nappali
24m²

Elhelyezkedés

Várpalota


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6637712


HASONLÓ INGATLANOK


35 000 000 Ft

Várpalota

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 72m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6637712


Az általad megtekintett eladó várpalotai házrész 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A házrészről 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 66 m², míg a hozzá tartozó teleké 180 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa cirkófűtés. A házrész ára 38 millió Ft, négyzetméter ára 575 758 Ft, ami a várpalotai átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Domokos Viktória referens a Nagy Nándor irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6637712. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Várpalota ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.