star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vecsés, Andrássy-telep

  • 123 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 018 m²

    telek

Vételár:

64,9 millió Ft

Eladó ház Vecsés, Andrássy-telep

  • 123 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 018 m² telek

  • Eladó ház Vecsés, Andrássy-telep

  • 123m²


Ár:

64 900 000 Ft

Építés éve
1997
Szintek
1
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van

Az ingatlanról:

ELADÓ 2 SZÍNTES, 2 LAKÁSOS TÁRSASHÁZ 123M2-ES ALSÓ LAKÁSA, TELJES KERTHASZNÁLATTAL, A KERT 1018 m2.

Eladásra kínálok Vecsés közkedvelt, csendes utcájában, a Báthori utcában egy kétlakásos társasházzá nyilvánított családi ház alsó szintjén lévő lakást, teljes kerthasználattal. Az ingatlan 1997-ben épült téglából, beton alapra. A ház alsó szintjén lévő közös előtérből jutunk a lakásba, melyben 4 külön nyíló szoba, nappali, étkezős konyha, spejz, zuhanyzós + kádas fürdőszoba, külön mellékhelyiség, közlekedő, télikert és pince (6 m2, lakásból nyílik) lett kialakítva. Egy ablak kivételével műanyag nyílászárók vannak redőnnyel, részlegesen szúnyoghálóval. A fűtés és a meleg víz kombi cirkóról működik, de a meleg víz bojlerről is használható. A lakás jó állapotú, folyamatosan karbantartott, kapott külső szigetelést, nyílászárók, burkolatok le lettek cserélve, a fürdőszoba 2018-ban fel lett újítva. Parkolni udvaron belül több autóval is lehet, plusz található még egy autó parkolására alkalmas aknás garázs. A kertben melléképület és fúrt kút is van, méretéből adódóan tökéletes egy medence elhelyezésére, vagy családi, baráti összejövetelek megtartására, vagy egy hosszú nap utáni feltöltődésre, melyet gyümölcsfák és egy kerti tó tesz még szebbé.
Az ingatlan közlekedése és infrastruktúrája kiváló. Buszmegálló 500 m-re, vonat 1 km-re. A közelben minden megtalálható mely a mindennapi életben fontos lehet, számos vásárlási lehetőség, iskola, óvoda.

Ha felkeltettem érdeklődését hívjon akár hétvégén is és megmutatom önnek ezt a remek lehetőséget.


Irányár: 64,9 MFt


Elhelyezkedés

Vecsés, Andrássy-telep, Báthori utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6478762


Homeland Ingatlan Centrum

Homeland Ingatlan Centrum

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Homeland Ingatlan Centrum

Homeland Ingatlan Centrum

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6478762

Homeland Ingatlan Centrum

Homeland Ingatlan Centrum

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Homeland Ingatlan Centrum

Homeland Ingatlan Centrum

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Vecsés, andrássy-telepi (Báthori utca) házrész 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A házrészről 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 123 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 018 m². További jellemzői: az építés éve 1997, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: udvarban. A házrész ára 64,9 millió Ft, négyzetméter ára 527 642 Ft. Az ingatlant Homeland Ingatlan Centrum hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6478762. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vecsés, Andrássy-telep ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.