star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Velence

  • 88 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 300 m²

    telek

Vételár:

84 millió Ft

Eladó ház Velence

  • 88 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 300 m² telek

  • Eladó ház Velence

  • 88m²


Ár:

84 000 000 Ft

Építés éve
2002
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Figyelem! CSOK még 2023-ban felvehető!! Ide vásárlás esetén babaváró és CSOK igénybevételével akár 36 millió forinttal jobban járhat!

Lakóingatlan a Velencei-tó partján!
Nyaraljon egész évben! Saját tóparttal rendelkező Gólya villaparkban, nappali + 4 szobás önálló ház 50 méterre a Velencei-tó partjától eladó!

A villaparkról röviden:

A 2002-ben épült, 29 házból álló, gondosan karbantartott lakópark a Velencei-tó legfelkapottabb részén, közvetlenül Velence mellett található. A házak szinte közvetlenül a part mentén épültek, így a ház tulajdonosai az év bármely kellően meleg napján megmártózhatnak a tó ásványi anyagokban gazdag vízében, télen pedig akár korcsolyázni is lehet.

Tókerülő út a telek egyik végén, a Velencei-tó a másikon. Zárt lakópark stranddal, játszótérrel a szélén csónakkikötővel.

Az ingatlan önálló társasházi albetétként önálló helyrajzi számmal rendelkezik.

A közös költség a szokásos tételeken (közös képviselet, szemétszállítás, közös villany- és vízhasználat) kívül a villaparkban található házak külső karbantartásával kapcsolatos költségeket, internet, és a hatalmas parkosított telek folyamatos gondozását is magában foglalja.

A ház belső elrendezése és felszeltsége:

A ház alsó szintjén tágas és világos nappali, étkező és konyha fürdővel és wc-vel, a felső szinten pedig 4 különnyíló háló és kádas fürdőszoba wc-vel található.

A szinteket összegkötő lépcső kényelmesen járható. Az alsó szinten a nappali és a konyha előtt, a felső szinten pedig a legnagyobb háló előtti teraszról gyönyörködhetünk a háborítatlan természeti környezetben. A ház fűtéséről és melegvíz- ellátásáról házközponti cirkó, a meleg nyári napokban a hűtésről pedig klíma gondoskodik. A padlástéren tárolási lehetőség pluszban megoldható.

Egy felszíni gépkocsibeálló tartozik a házhoz, de a lakóparkon belül vendégparkolók is segítik a lakók és vendégeik kényelmét. A villaparkba zárt sorompós beléptetőrendszeren keresztül jutunk be.

Lidl, Spar, Aldi, vasútállomás pár perc távolságra,. Déli Pályaudvar 29 perc alatt elérhető.

Itt valóban elmondható, hogy az év bármely napján nyaralhat! Befektetésnek is remek választás, hiszen az akár teljes felszereltséggel megvásárolható ház télen/nyáron kiadásra is használható. A házban jelenleg is bérlő lakik. Jöjjön el, nézze meg mihamarabb ezt a kivételes lehetőségekkel teli ingatlant!


Elhelyezkedés

Velence


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6579511


Az általad megtekintett eladó velencei családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 88 m², míg a hozzá tartozó teleké 300 m². További jellemzői: az építés éve 2002, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 84 millió Ft, négyzetméter ára 954 545 Ft, ami a velencei átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant Papdi Attila referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6579511. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Velence ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.