star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Velence

  • 103 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 357 m²

    telek

Vételár:

85,9 millió Ft

Eladó ház Velence

  • 103 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 357 m² telek

  • Eladó ház Velence

  • 103m²


Ár:

85 900 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Parkolás
udvarban

Az ingatlanról:

GYÖNYÖRŰ KÖRNYEZETBEN, A VELENCEI-TÓRA PANORÁMÁS TELEKKEL, NAPELEMRENDSZERREL ELLÁTOTT, SZÉP ÁLLAPOTÚ CSALÁDI HÁZ RENDKÍVÜL ALACSONY FENNTARTÁSI KÖLTSÉGGEL ELADÓ VELENCÉN!

AZ INGATLAN A BENCE-HEGY DÉLI OLDALÁN ZSÁKUTCÁBAN TALÁLHATÓ, A NYUGALOM GARANTÁLT!

A 103 M2 ALAPTERÜLETŰ családi ház 1357 M2 LÉPCSŐZETES, gyönyörűen PARKOSÍTOTT TELKEN épült minőségi anyagok - többek közt gránit és márvány - felhasználásával.
A TERASZOKKAL, ÖSVÉNYEKKEL, lépcsőkkel épített kerten belül SZALETLIT, dísz- és fűszernövényeket, illetve gyümölcsfákat is találunk.
A ház hátsó részében egy kitűnő állapotú, BOLTÍVES BOROSPINCE helyezkedik el, ennek a TETEJE találóan az emeleti HÁLÓSZOBA TERASZÁNAK lett leburkolva.
A telek felső részén áll még egy szigetelt, árammal ellátott KISHÁZ (~12 M2) PANORÁMÁS TORNÁCCAL és ablakos padlással, melyből még akár egy kis VENDÉGHÁZ is KIALAKÍTHATÓ. A kisház mögött egy fedett KERTI KIÜLŐ található, ebből egy jó méretű NYÁRI KONYHÁT ÉPÍTHETÜNK ki.

A PARKOLÁS egy nagyobb vendégsereg számára is megoldott: a telek alsó kialakított részein akár 4, a ház melletti BEÁLLÓBAN még 1, illetve a bejáróban még akár több autó is elfér! GARÁZS ÉPÍTÉSÉHEZ elő van készítve egy betonozott alap, az áram és a víz.

ELHELYEZKEDÉS:
Velencén a Bence-hegy egy rendkívül népszerű lakóhellyé vált. Környezetében igényes, szép utcák és épületek, valamint erdőterületek találhatóak.
Az M7 autópálya 10 perc, a legközelebbi strand 5 perc elérhető, de a közelben rengeteg gasztronómiai, turisztikai, aktív pihenési és sportolási lehetőség várja!

MŰSZAKI ADATOK:
- FŰTÉS: gáz-cirkó, cserépkályha, inverteres klíma (5 kW)
- HŰTÉS: emeleti inverteres klíma
- MELEG VÍZ: kombi gázkazán (Ariston)
- VILLANYHÁLÓZAT: rézkábel, 1x16A, új kapcsolók és konnektorok
- NAPELEMRENDSZER: teljesítménye 2,7 kW
- SZERKEZET: B30 tégla falazat beton födémmel, gránit, márvány és fa burkolatokkal
- SZIGETELÉS: 5 cm homlokzati és tetőszigetelés
- HÉJAZAT: kerámia cserép
- NYÍLÁSZÁRÓK: dupla tokos fa ablakok és fa ajtók
- TV/INTERNET: nincs bekötve

AZ INGATLAN TEHERMENTES!
VÁRHATÓ BIRTOKBA ADÁS 2024. SZEPTEMBER!

További információkért forduljon hozzám bizalommal! :)
Irodai referenciaszám: 302307

AMIBEN 15 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALATTAL SEGÍTENI TUDUNK:
– Megbízható ügyvédi háttér
– Energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése
– Ingyenes, bankfüggetlen ügyintézés: hitelek, kölcsönök, megtakarítások
- Állami támogatások: CSOK, Falusi CSOK, Babaváró támogatás
– Az esetleges elírások és változtatások jogát fenntartjuk!

KERESÜNK ELADÓ/KIADÓ INGATLANOKAT VESZPRÉM MEGYÉBEN ÉS A BALATON KÖRNYÉKÉN!


Elhelyezkedés

Velence


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6587242


Az általad megtekintett eladó velencei családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 35 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 103 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 357 m². Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 85,9 millió Ft, négyzetméter ára 833 981 Ft, ami a velencei átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Vukman-Galló Anita referens a Pannon Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6587242. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Velence ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.