star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Velence

  • 110 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 288 m²

    telek

Vételár:

95 millió Ft

Eladó ház Velence

  • 110 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 288 m² telek

  • Eladó ház Velence

  • 110m²


Ár:

95 000 000 Ft

Szobák száma
5
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
elektromos

Az ingatlanról:

ELADÓ ÚJÉPÍTÉSŰ INGATLAN VELENCÉN!!
Frekventált helyen, csendes mellékutcában, tóparthoz és vasúthoz közel kínálunk megvételre egy 110 m2-es, 2 szintes új építésű ikerházat.

Műszaki leírása: Falazata 30-as hőszigetelt tégla + 15 cm-es külső hőszigeteléssel, illetve további aljzat és födém szigeteléssel.
A két lakás között dupla hang gátló falazat és 5 cm-es légrés található, amely 100 %-ban biztosítja a hangszigetelést.

Fűtése elektromos padlófűtés helyiségenkénti hőfok szabályzóval + 5.4 kW-os napelem rendszerrel.
Plusz lehetőségként ki lett alakítva a gázcirkó kazánról működtethető padlófűtés 2 körös rendszerrel külön az alsó és külön a felső szinten. Az aljzatban elkészült a csövezés, igény esetén kazán felhelyezhető.

Nyílászárói 3 rétegű műanyag ablakok, kívül antracit, belül fehér színűek. Az ingatlanban kiépítésre kerül klíma és riasztó kiállás illetve rejtett redőnytokok. A lakás összközműves az áram 3X20 A-re bővítve. Energetikai besorolása BB, burkolatai, szaniterei választhatóak.
Udvara rendezett állapotban kerül átadásra, amely füvesítést, lakások közötti kerítést, térkövezett járdát, gépkocsi beállót jelent.

Elrendezése, földszinten:
előszoba, lépcsőfeljáró, Wc, fürdő, amerikai-konyhás nappali (terasz, udvar kapcsolattal) és egy szoba, amely igény esetén konyhává alakítható.

Az emeleten: közlekedőből nyíló fürdőszoba és 3db szoba található. A háznak privát terasza és saját használatú 288 m2-es kertje van.

Az ingatlan frekventált helyen fekszik, kényelmes gyalogos távolságra a tóparttól, iskolától, óvodától, bölcsődéktől, vasúttól! Minden szempontból megfelelő a kényelmes állandó jellegű életvitelhez.

Egyes képeken egy referencia ingatlan látható.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT HÍVJON BIZALOMMAL BÁRMIKOR!!


Elhelyezkedés

Velence


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6634449


Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó velencei ikerház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 288 m². További jellemzői: a fűtés típusa elektromos. Az ikerház ára 95 millió Ft, négyzetméter ára 863 636 Ft, ami a velencei átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Matkovics Nikolett referens a Léczfalvy Csaba Irodavezetö irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6634449. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Velence ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.