star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Véménd

  • 110 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 2 887 m²

    telek

Vételár:

35,5 millió Ft

Eladó ház Véménd

  • 110 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 2 887 m² telek

  • Eladó ház Véménd

  • 110m²


Ár:

35 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Véménden családi ház eladó! Kiváló állapotú sváb parasztház várja új gazdáját. Az 1920-ban tégla, és kő alapra épült vályogházat, a jelenlegi tulajdonosok gondos munkájának köszönhetően, a hagyományok megőrzésével, de mégis a mai kornak megfelelően felújított karbantartott épületet kínálok eladásra. . Nem is egy házat, hanem kettőt! A családi ház akár nagycsaládok otthona is lehet hiszen tágas nappalival 2 egész és 2 félszobával rendelkezik. A nappali egybenyílik a konyhával ami komfortosan és praktikusan berendezett. Innen nyílik a fürdőszoba, ahol most kád van illetve itt található a WC is. A konyhából ki tudunk menni a hűvös kamrába, is ahol a finom befőtteket tárolhatjuk. A ház hátsó részében garázs, pajta, pince és tárolók találhatóak. A ház 106m2-es, minden szobában gázkonvektorok adják a meleget, de van egy fatüzelésű kályha, és 1 éve klímát is szereltek be. A fa nyílászárók újak, csak az utcafronti szobák ablakai még az eredetiek. A tetőn régi cserép van de a tetőszerkezet kiváló állapotú. A telek 2887 m2 így bőven van hely kertészkedésre, gazdálkodásra is. A vendégház 40m2-en kényelmes komfortos praktikusan kialakított. Itt a burkolatok lamináltpadló illetve járólap. A kisház végében a teraszról figyelhetjük a madarakat, virágokat és a szép rendezett udvart. Ebben a falu lakói többnyire német nemzetiségűek, tiszta portákat találhatunk mindenütt. Véménden óvoda ,iskola, boltok is vannak. Nagy előnye hogy 3 percre az M6-os autópályától helyezkedik el. Jöjjön nézze meg, tervezzük meg új otthonát! További kérdéseire szívesen válaszolok akár hétvégén is !
Jöjjön nézzük meg együtt ! 06209737207

Referencia szám: HZ024751


Elhelyezkedés

Véménd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6648577


+36 20

Ingatlannet kód: NET6648577

Az általad megtekintett eladó véméndi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 887 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 35,5 millió Ft, négyzetméter ára 322 727 Ft, ami a véméndi átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Horváthné Jauch Ildikó referens a Mohács irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648577. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Véménd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.